KRAJ LJUBAVI

Šok na dvoru: Princeza Charlotte Casiraghi otkazala vjenčanje

03.01.2019 u 13:32

Bionic
Reading

Krajem ožujka prošle godine Charlotte Casiraghi, deveta u redu za monegaški tron, i njezin odabranik, francuski producent Dimitri Rassam objavili su zaruke, a u rujnu postali roditelji dječaka. Iako je sve izgledalo kao velika ljubavna idila, čini se da odnos nije najbolje funkcionirao. Lijepa princeza raskinula je zaruke i otkazala planirano vjenčanje

Unuka slavne Grace Kelly, 31-godišnja princeza Charlotte Casiraghi iznenada je, samo četiri mjeseca nakon poroda, otkazala zaruke s Dimitrijem Rassamom, s kojim je uskoro planirala stati pred oltar.

Na posljednjem Balu ruža, održanom u ožujku prošle godine u Monte Carlu, Charlotte je potvrdila da se zaručila s filmskim producentom i svi su se nadali da je napokon on onaj pravi uz kojeg će se skrasiti. Tome u prilog išla je i trudnoća te dijete rođeno u rujnu ove godine. Tada su dobili sina Balthazara.

Charlotte i Dimitri Rassam bili su u vezi od 2016. godine, nakon što su se upoznali preko zajedničkih prijatelja. Zanimljivo je i da oboje iz prijašnjih veza imaju djecu - Charlotte iz veze s Gadom Elmalehom ima četverogodišnjeg sina Raphaëla, dok Rassam iz bivšeg braka ima kćer.

  • +29
Bal ruža u Monaku Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prije negoli je sreću i ljubav pronašla u zagrljaju 36-godišnjeg Rassama, naslovnice je punila upravo svojim ljubavnim vezama, osobito onom sa 16 godina starijim komičarom Gadom Elmalehom 2011. godine.

Nakon toga kratko je bila u vezi s talijanskim scenaristom Lambertom Sanfeliceom, kojeg je upoznala na filmskom festivalu. Iako se on odlično slagao s njezinim sinom Raphaelom, razišli su se krajem 2016. godine.