PRAVA LJUBAV ILI UTJEHA?

Charlotte Casiraghi: Vruća romansa s Talijanom

11.04.2016 u 06:50

Bionic
Reading

Četiri godine trajala je veza kćeri Caroline od Monaka 29-godišnje Charlotte Casiraghi i 44-godišnjeg francuskog glumca Gada Elmaleha u kojoj su dobili sina Raphaela. Nakon što Elmaleh nije popustio pritiscima monegaškog dvora da stane pred oltar s lijepom Charlotte preselio se SAD kako bi se posvetio karijeri. To je bila kap koja je prelila čašu dotad popustljivoj Charlotte pa je u prosincu Gadu rekla zbogom. Razlog za to je bio i zgodni talijanski redatelj Lamberto Sanfelice (41) kojeg je upoznala na festivalu Sundance u SAD-u. U vezi su od siječnja

Sudeći po napisima u francuskim i talijanskim medijima, samo je pitanje trenutka kad će Charlotte Casiraghi svog novog odabranika Talijana iz ugledne obitelji plemićke krvi redatelja Lamberta Sanfelice službeno predstaviti javnosti. Monegaška princeza i zgodni Lamberto upoznali su se u prosincu 2015. na filmskom festivalu Sundance u Coloradu gdje je on promovirao svoj novi film.


Charlotte i Lamberto Sanfelice snimljeni prošli mjesec u Parizu


Njezina veza s francuskim komičarom Gadom Elmalehom već tada je bila na klimavim nogama. Nekoliko puta su prekidali, no uvijek su se vraćali jedno drugom. Princ Albert od Monaka na par je vršio pritisak da ozakone svoju vezu, no Elmaleh, koji od braka bježi kao vrag od tamjana, nije uslišio njegove molbe. Charlotte se nije previše uzrujavala, no kad ju je glumac obavijestio kako će zbog karijere sve više boraviti u Americi, odlučila je kako je vrijeme da istini pogleda u oči.


Charlotte i Gad snimljeni u srpnju prošle godine na konjičkom turniru u Monte Carlu


Maleni Raphael prati mamu na njezinim konjičkim natjecanjima


U lipnju 2015.  su se još uvijek činili kao sretan par

Profimedia
Gad Elmaleh s Charlotte i Raphaelom prošlog ljeta u Saint Tropezu


Monegaška obitelj tražila je do Charlotte i Gada da ozakone svoju vezu

U tome ju je požurio Sanfelice kojeg je upoznala zahvaljujući supruzi svog brata Beatrice Borromeo. Prošlog mjeseca s dvogodišnjim Raphaelom i Carolinom od Monaka bili su na skijanju. Mnogi su očekivali kako će se princeza na Balu ruža u Monte Carlu krajem ožujka pojaviti u društvu markantnog Talijana, ali to se nije dogodilo. Prošlog mjeseca snimljeni su u Parizu, a objavljene fotografije u francuskim i talijanskim časopisima govore da se Charlotte ludo zaljubila.

Njezin bivši u najnovijem televizijskom intervjuu priznao je da još nije prebolio njihov prekid te da trenutačno ne postoji nova žena u njegovu životu.