PREKID IZ VEDRA NEBA

Kraj ljubavi Charlotte Casiraghi i Gada Elmaleha

06.06.2015 u 08:13

Bionic
Reading

Kći Caroline od Monaca (28) i šesnaest godina stariji francuski komičar u vezi su bili tri godine, a još prošlog mjeseca zajedno su se pojavljivali u javnosti

Iznenadni prekid Charlotte Casiraghi i Gada Elmaleha, s kojim ima 17-mjesečnog sina Raphaela, iznenadio je njihove prijatelje, no čini se da je ljubavi ljepotice plave krvi i šarmantnog Francuza došao kraj. Navodno je Gad zbog poslovnih obaveza bio previše odsutan i odvojen od obitelj, a Charlotte, koja je oca izgubila kao dijete u tragičnoj nesreći, željela je supruga koji će biti uz nju i sina.

Francuski glumac marokanskih korijena rijetko je u javnosti pričao o unuci Grace Kelly, osim jednom kad je priznao da se zaljubio u 'Charlottinu inteligenciju i odličan smisao za humor'. Iz prijašnje veze Gad ima 15-godišnjeg sina. Par je živio na relaciji Pariz - Los Angeles.

Vijest o prekidu iscurila je u javnost nakon što se Charlotte odselila iz njihova zajedničkog stana u Parizu i otišla privremeno u hotel. Svoje je osoblje zamolila da sve njezine stvari premjeste iz stana na novu lokaciju dok je sa sinom Raphaelom boravila u Monacu. Proteklih dana odmarala se  s djetetom u St. Tropezu, ali i sudjelovala na jahačkom natjecanju Athina Onassis Jumping competition.


Charlotte sa sinom i dadiljom u St. Tropezu prije dva dana


Ove godine u Cannesu Charlotte se crvenim tepihom prošetala bez pratnje partnera u društvu prijatelja Alessandra Michelea