PUNI BATERIJE

Snimila zanimljiv video: Evo kako se Ella Dvornik zabavlja na Braču

11.08.2023 u 20:39

Bionic
Reading

Jedna od naših najsupješnijih influencerica koja je nedavno potvrdila nešto o čemu se već dugo šuška, a to je da je njezinom braku s Charlesom Pearceom došao kraj, ovih dana uživa na Braču

Nakon što je Ella prije nekoliko dana potvrdila kako je njezinom braku s Charlesom došao kraj, spakirala je kofere i otišla kod svoje majke Danijele na Brač, gdje su i njezine kćeri, Balie Dee i Lumi Wren.

Kćer kralja funka u novom je videu svojim fanovima pokazala kako to izgleda kad se sa svojom mamom, Danijelom primi posla u kuhinji.

Ella je uz pomoć mame pripremila omiljenu talijansku pogaču - focacciju.

Prvo je snimila video u kojem su obožavatelji mogli vidjeti kako njih dvije pripremaju jelo, a u drugom im je pokazala rezultat.

  • +4
Ella Dvornik Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

'Focaccia part two, ocjena po prosjeku pojedenog je 07/10. Malo smo tiše jer su cure spavale', napisala je Ella, a kao i obično komentara nije nedostajalo.

'Lijepo je vidjeti da majka i kćer zajedno kuhaju', 'Izgleda baš odlično, ma desetka, kakva sedmica', 'Slatke ste, uživajte', samo su glasili neki od komentara.

Iako se o problemima u braku Elle i Charlesa nagađalo već neko vrijeme, influencerica je potvrdila za Story da je u procesu razvoda.

Ella i Charles su se vjenčali 2019. godine u Las Vegasu, a u vezi su bili 10 godina.