prirodan look

Rasplamsala maštu novom objavom: Severina objavila senzualnu fotografiju s plaže

11.08.2023 u 15:19

Bionic
Reading

Severina je pokazala kako uživa u odmoru na moru, a najviše pozornosti privukao je njen bikini te prirodan look bez šminke

Nakon što je održala spektakularan koncert u Primoštenu, Severina je odvojila vrijeme za predah i uživanje na plaži, a obožavatelje je počastila senzualnom fotografijom.

Naime, popularna pjevačica fotografirala se u okrilju hlada s dekolteom u prvom planu, čime je rasplamsala maštu fanova i prikupila gotovo deset tisuća 'lajkova' u manje od sat vremena.

Severina je pozirala bez šminke i tako dozvolila prirodnoj ljepoti da u potpunosti dođe do izražaja, a u skladu s time bila je njena raspuštena kosa koja je u nježnim valovima prelazila preko bikinija crne boje.

Potpuno prirodni look začinila je suptilnim narukvicama i raskošnom ogrlicom bakrenog privjeska.

  • +4
Severina Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Osim fotografije snimljene ispod suncobrana, fanovima je u storyju pokazala i dio atmosfere s rajske plaže - gusti hlad i opuštajuće zvukove valova i cvrčaka, s gotovo praznom uvalom oko sebe...

Severina je tako još jednom pokazala da zna kako postići pravi balans između poslovnih obaveza i potrebe za odmorom. Podsjetimo, nedavno je podijelila trenutke sa zabave na grčkom Mykonosu na kojem je punila baterije za mnogobrojne nadolazeće obaveze u ljetnoj sezoni.