neugodne uspomene

Slavna pjevačica otkrila da je njezino prvo seksualno iskustvo bilo jako loše

08.09.2017 u 10:20

Bionic
Reading

Slavna pjevačica s Barbadosa već je godinama poznata po pomaknutom stilu, a prije nekoliko dana našla se i na listi najbolje odjevenih za 2017. godinu. Stoga ne čudi to da je upravo ona lice s naslovnice za listopadsko izdanje prestižnog modnog časopisa Elle. Tijekom velikog intervjua progovorila je i o nekim vrlo intimnim detaljima iz privatnog života i time iznenadila mnoge

Tijekom snimanja za novo izdanje časopisa Elle, Rihanni je pitanja postavljao i mađioničar svjetskog glasa David Copperfield.

Upitao ju je tada gdje bi da može nestala i ponovno se pojavila, odnosno bi li ikada iskoristila moć teleportacije. Pop diva spremno je odgovorila na to pitanje i svojim odgovorom iznenadila sve prisutne.

@Elleusa cover #2

Objavu dijeli badgalriri (@badgalriri)

'Nestala bih deset minuta prije nego sam izgubila nevinost', rekla je kao iz topa i time dala naslutiti kako je njezino prvo seksualno iskustvo bilo izuzetno neugodno i traumatično.

Rihanna prije nekoliko dana u New Yorku Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, ljepotica s Barbadosa rijetko kada progovara o svom privatnom životu, ali vjerujemo da cijeli svijet pamti njezine turbulentne ljubavne veze.

Dugogodišnja problematična romansa s glazbenikom Chrisom Brownom, koja je završila i fizičkim nasiljem, postala je tada glavna tema svih svjetskih tabloida.

Chris se nedavno u svom dokumentarcu prisjetio burne veze i događaja iz 2009., kada je nasrnuo na Rihannu. 'Nakon toga me mrzila. Pokušavao sam sve nakon toga, ali nju nije bilo briga, jednostavno mi više nije vjerovala. Od tog momenta počele su još veće svađe, verbalna vrijeđanja, ali i fizički okršaji', iskreno je tada rekao poznati reper.

  • +12
Rihanna stajlingom ušutkala zle jezike Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No iako izbjegava otkrivanje privatnih detalja, ovo ljeto ponovno se našla na naslovnicama svih tabloida, i to zbog navodne veze sa saudijskim milijarderom Hassanom Jameelom. Nakon vrućih paparazzi kadrova iz bazena, tijekom zajedničkog odmora u Španjolskoj u lipnju ove godine, više nisu viđeni skupa u javnosti, a pjevačica nikada nije komentirala ovu temu.

  • +6
Rihannina nova kuća Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zanosna glazbena diva, osim po svom glasu, već je godinama poznata kao prava modna ikona, pa je sada otkrila i neke svoje male beauty tajne.

@elleusa cover #3 Featuring @fentybeauty

Objavu dijeli badgalriri (@badgalriri)

'Još dok sam bila dijete, pa i u kasnijim tinejdžerskim danima, a onda i početkom glazbene karijere, uvijek sam imala potrebu nositi ruž za usne. I sada stvarno mogu reći da je ruž neko moje tajno oružje i zaštitni znak', ispričala je tamnoputa ljepotica koja je prije nekoliko dana predstavila i svoju novu liniju make up proizvoda Fenty Beauty.