Kakve obline!

Rihanna seksepilnim stajlingom ušutkala zle jezike na račun debljine

01.06.2017 u 20:33

Bionic
Reading

Pjevačiva Rihanna odlučila je jednom za svagda ušutkati zle jezike nakon što ju je jedan novinar nazvao debelom, a kako to bolje učiniti ako ne seksepilnim stajlingom. Pjevačica je mamila poglede u muškoj košulji i pritom pokazala nestašne obline koje je jedva uspjela ukrotiti

Nakon što je novinar Bartol Sportsa, Chris 'Spags' Spagnuolo, objavio članak u kojem Rihannu naziva debelom, te time izazvao lavinu osuđujućih komentara na račun njegova uvrjedljivog članka, pjevačica je odlučila uzvratiti seksipilnim stajlingom kojim je ušutkala zle jezike.

Na party povodom nove kolekcije repera JayZ-a u suradnji brendova Revolve, Made Worn i Rock 69, Rihanna je stigla u oskudnom izdanju kojim je pokazala dekolte i dugačke noge. Tamnoputa pjevačica s Barbadosa plijenila je pažnju u bijeloj predimenzioniranoj muškoj košulji brenda Juun, koju je odlučila nositi kao haljinu.

Cjelokupan stajling začinila je plastičnim remenom modne kuće Maison Margiela i jednako prozirnim sandalama s visokom potpeticom koje su joj vizualno još više izdužile noge, dok je od nakita odabrala masivnu srebrnu ogrlicu.

29-godišnja pjevačica u prvi je plan stavila svoj dekolte, na čemu su joj obožavatelji itekako zahvalni, a u trenutku nepažnje gotovo je otkrila i više nego što je željela.

  • +12
Rihanna stajlingom ušutkala zle jezike Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako je pjevačica u posljednje vrijeme sakupila koji kilogram više, ovim je outfitom pokazala kako još uvijek itekako zna izmamiti uzdahe. Postoji li išta privlačnije od žene u bijeloj muškoj košulji? Ostavljamo vas da razmišljate i dodajemo kako je Riri ovim potezom uspješno opovrgnula sve zlobnike koji tvrde da je izgubila seksepil.