kulturan muškarac

Glazbena diva i saudijski milijarder u ozbiljnoj su vezi

07.07.2017 u 11:19

Bionic
Reading

Zanosna glazbena diva prije nekoliko dana iznenadila je svijet vrlo intimnim fotografijama s bazena, na kojima izmjenjuje vruće poljupce sa saudijskim milijarderom Hassanom Jameelom. Međutim izgleda da fatalna ljubav traje već nekoliko mjeseci, pa mnogi već najavljuju kako je on taj koji će Rihannu odvesti do oltara

Rihannina nova ljubav je Hassan Jameel, saudijski poduzetnik koji je trenutno zamjenik predsjednika i potpredsjednik obiteljske tvrtke Abdul Latif Jameel, jedne od najvećih na svijetu.

Bogatstvo obitelji Jameel, koje će jednog dana naslijediti Hassan, procjenjuje se na 1,5 milijardi dolara, a stekli su ga zahvaljujući ugovoru njihove tvrtke o pravu na distribuciju Toyotinih automobila u Saudijskoj Arabiji.

Sve to ide mu u prilog i čini se kako bi on zaista mogao biti onaj pravi za Rihannu, pogotovo kad se sjetimo što je i sama pjevačica jednom prilikom rekla.

'Mogu me privući muškarci koji su kulturni. To ne znači da striktno moraju imati diplomu, ali bi trebali znati nekoliko stranih jezika, stvari o drugim kulturama i povijesti te glazbi i umjetnicima. Volim kada me netko može nešto i naučiti', rekla je u svom velikom intervjuu za New York Times prije dvije godine.

Prije famoznog Arapa, koji ju je očito oduševio jer se tajno nalaze već nekoliko mjeseci, 29-godišnjakinja se spetljala s Leonardom DiCaprijem, a poznata je i po turbulentnoj vezi s glazbenikom Chrisom Brownom, no niti jedna od tih veza nije dugo opstala.

  • +12
Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Koliko je ova veza ozbiljna, potvrđuje i činjenica da se zbog novog odabranika posvađala s dugogodišnjom prijateljicom Naomi Campbell.

Naime saudijski milijarder prije Rihanne ljubovao je upravo s Naomi i manekenka nije nimalo oduševljena činjenicom da je bogati poduzetnik izabrao pjevačicu umjesto nje.