PRŠTI SAMOPOUZDANJEM

Slavna komičarka i glumica smršavila je 18 kilograma te se ne prestaje hvaliti svojim novim izgledom

27.08.2020 u 13:32

Bionic
Reading

U posljednje vrijeme gledamo brojne primjere slavnih ljepotica koje su iz zdravstvenih razloga odlučile skinuti višak kilograma. Rezultati su zapanjujući te nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Svojim se napornim trudnom i radom te novom zategnutijom figurom ne prestaje hvaliti komičarka i glumica Rebel Wilson

Zbog uloga u kojima smo je gledali Rebel Wilson osvojila je javnost. Njezin šarm i humor mnogima su se uvukli pod kožu te je nitko nije sudio na temelju izgleda. Punašnija simpatična glumica Rebel Wilson bez obzira na to odlučila je počerkom godine nešto poduzeti po pitanju svoga zdravlja.

U rekordnom roku skinula je nevjerojatnih 18 kilograma, a rezultatima se ne prestaje hvaliti na svojim društvenim mrežama.

Poznata plavuša kojoj su kilogrami pomogli da dobije brojne glumačke uloge i uspne se u sam vrh Hollywooda, danas je gotovo neprepoznatljiva.

Dokazala je to i posljednjom fotografijom koja je osvanula na Instagramu.

Pozirala je u plavoj pripijenoj haljini u kojoj je njezina vitkija figura posebno došla do izražaja, a uz to se dotjerala te promijenila frizuru i način nanošenja make up-a.

Cijela ova transformacija 40-godišnju je glumicu i pomladila, a obožavatelji ne kriju koliko im se sviđa nova Rebel.

40-godišnja glumica dosad je izgubila 18 kilograma, a ranije je izjavila da joj je želja doći na težinu od 75 kilograma. Magazin People tvrdi da je za njenu transformaciju dijelom zaslužna Mayr Method dijeta, a njen osobni trener otkrio je da glumica vježba šest puta tjedno i često pješači.

Rebel je ranije ispričala da su joj neki od producenata u Hollywoodu plaćali da ostane krupnija te da nije smjela smršavjeti zbog karijere.

‘Imala sam posao na kojem su mi plaćali puno novca da ostanem krupnija i takve stvari vam mogu zeznuti stvari u glavi. U ožujku sam proslavila 40. rođendan i pomislila da će ovo biti godina u kojoj ću se koncentrirati na vlastitu zdravstvenu dobrobit. Nije da želim izgubiti kilograme i doći do određenog broja. Više je od toga. Mentalno se suočavam s razlogom zašto sam se prejedala’, ispričala je glumica tad.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Captain Rebel x

Objavu dijeli Rebel Wilson (@rebelwilson)