njegovo srce pripada njoj

Skupa uređuju kuću u Istri: Baby Lasagna nakon proglašenja pobjede zagrlio je najprije nju

26.02.2024 u 14:56

Bionic
Reading

Nova glazbena senzacija u kratko vrijeme osvojila je svojom karizmom, modnim izričajem, šarmom i skromnošću. Nakon što je pobijedio ostavio je dojam kao da je još uvijek začuđen zbog trijumfa na Dori i njegove pjesme 'Rim tim tagi dim', za koju je spot režirala Elizabeta Ružić, njegova godinu dana mlađa djevojka, istarska umjetnica s kojom Marko Purišić dijeli život

Nakon napete završnice ovogodišnjeg izbora za pjesmu Eurovizije poznato je da će Baby Lasagna, mnogima favorit od prolaska na Doru s pjesmom 'Rim tim tagi dim', predstavljati Hrvatsku na Euroviziji u Švedskoj. Osim benda i menadžera, uz njega je u green roomu cijelo vrijeme bila njegova draga.

'Nisam još stigao popričati s njom, samo sam je zagrlio', priznao je Marko Purišić na konferenciji za medije nakon sinoćnjeg trijumfa na Dori. Snimka u kojoj je pao u zagrljaj svojoj Elizabeti sinoć je obišla svijet i ganula mnoge, baš kao i spominjanje obitelji, kojoj je posvetio pobjedu, a što je sinoć rasplakalo glazbenika.

S Elizabetom Ružić gradi kuću u mjestu Kaštelir nedaleko od Poreča. Zaručeni su i već su surađivali u projektima kojima promoviraju Istru i tradiciju tog prelijepog kraja, u čemu im pomaže i njezin otac. Elizabeta je studirala na Umjetničkoj akademiji u Splitu, smjer medijska umjetnost, a bavi se videoprodukcijom i art fotografijom. Zato je Purišić nedavno izjavio da je često boravio u Splitu te ga dobro poznaje.

Uz posao, dijele ljubav prema životinjama, točnije mačkama, kojih imaju tri.