POBJEDNIK DORE

Pogledajte susret Severine i Baby Lasagne; evo što mu je poručila

26.02.2024 u 11:29

Bionic
Reading

Baby Lasagna pobjednik je ovogodišnje Dore s pjesmom 'Rim tim tagi dim', a nakon uvjerljive pobjede mladi je glazbenik preuzeo vrijednu nagradu od prošlogodišnjih pobjednika, otkačenih Riječana iz Leta 3

I dok se dojmovi nakon izbora novog predstavnika Hrvatske još nisu slegli, društvenim se mrežama proširila snimka susreta mladog glazbenika iz Umaga sa Severinom, a koja je na ovogodišnjoj Dori nastupila s Letom 3.

Među brojnim domaćim glazbenicima, Marku Purišiću, kako je pravo ime Baby Lasagni, čestitala je i Severina te mu je prišla odmah nakon završetka natjecanja, a trenutak njihovog susreta širi se društvenim mrežama.

@severina.vuckovic Navijali smo svi za @Baby Lasagna ♬ original sound - Severina

'Severina, veliki fan, čast mi je', rekao joj je Baby Lasagna i pružio joj ruku.

  • +162
Dora, finalna večer Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Renato Branđolica

Severina je srdačno čestitala na pobjedi glazbeniku iz Istre kojem mnogi predviđaju visok plasman u Švedskoj.

'Dušo, divan si. Sve ti želim, i sreće i svega... Navijali smo za vas cijelo vrijeme', rekla je poznata Splićanka.

Baby Lasagna uvjerljivo je pobijedio s 247 bodova publike te je odmah bilo jasno da je pobjednik i bez pribrajanja glasova žirija.

Inače, nakon što je završio izbor pjesme koja odlazi na Eurosong trećeplasirani Let 3 se sa Severinom zaputio u obližnju Močvaru.

'Ljudi, Severina i Mrle došli u Močvaru', objavljeno je iste sekunde na društvenim mrežama, a na X-u je osvanula snimka pjevačice i 'pilića' kako s publikom u zboru pjevaju 'Moju štiklu'. Letovci i Severina završili su u Močvari zato što je u tom klubu bila organizirana gledaonica finala Dore pod palicom queer umjetničkog kolektiva House of Flamingo.