UZELA 'PRAVDU' U SVOJE RUKE

Skinula krunu nasljednici pa završila iza rešetaka: Aktualna Najljepša gospođa na svijetu puštena uz jamčevinu

  • Autor: V.I. / Hina
  • Zadnja izmjena 09.04.2021 09:05
  • Objavljeno 08.04.2021 u 21:53
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: AFP / AFP / Profimedia

Aktualna Mrs svijeta, šrilankanska kraljica ljepote Caroline Jurie, puštena je iz pritvora uz jamčevinu nakon incidenta na izboru Mrs Šri Lanke tijekom vikenda, rekao je u četvrtak policijski glasnogovornik

Ovogodišnja pobjednica izbora za Mrs Šri Lanke Pushpika De Silva podnijela je prijavu protiv Jurie, prema izvještajima lokalnih medija, nakon što joj je Jurie na silu skinula krunu rekavši da je razvedena i nije kvalificirana za osvajanje naslova.

Jurie je uhićena prilikom dolaska u policijsku postaju kad je trebala dati izjavu, rekao je zamjenik glavnog inspektora Ajith Rohana, dodajući da je kasnije puštena uz jamčevinu.

Pobjednica natjecanja Mrs Šri Lanke nastavlja se natjecati za Mrs svijeta. Jurie, koja je pobijedila na tom natjecanju 2020. u Las Vegasu, rekla je da će se medijima obratiti kasnije.

  • +7
  • +4

Caroline Jurie i Pushpika De Silva

Izvor: Profimedia / Autor: Pradeep Dambarage / Zuma Press / Profimedia

De Silva je u ponedjeljak u objavi na Facebooku objasnila da se od supruga razdvojila, ali ne i razvela. Nagrada joj je vraćena u utorak na konferenciji za novinare, nakon što su organizatori izbora potvrdili da nije razvedena i ispričali joj se.

Organizator natjecanja za Mrs svijeta na svojem je službenom Instagramu u utorak priznao pobjedu De Silve u kratkom postu uz koji je priložio njezinu fotografiju.