primirila se

Sjećate se Aleksandra Grdić? Bivša misica zamijenila je modne piste skromnijim životom u rodnom gradu

29.03.2021 u 11:25

Bionic
Reading

Modne revije, noćni izlasci i eventi prije desetak godina nisu mogli proći bez da se na njima nije pojavila bivša manekenka i misica. Obilježili su je skandali i burne veze, a mnogi je pamte po 'Aferi Praxiten’ zbog koje su je prozvali 'Miss Praxiten'. Noćni, razuzdan život i tulumarenja zamijenila je onim obiteljskim i danas živi u rodnoj Virovitici s nevjenčanim suprugom Markom Šijakovićem i njihovo troje djece

Kuću u Strossmayerovoj ulici u rodnom gradu, u kojoj trenutno živi, kako saznaje 24sata Aleksandra Grdić naslijedila je od pokojnih djeda i bake. Njezin životni partner i otac djece Marko Šijaković dio vremena radi u Njemačkoj, a trenutačno je s obitelji, navodno zbog pandemije korone.

Njezini susjedi tvrde da bivšu manekenku ne viđaju, a da je stan u kojem su živjeli njeni pokojni roditelji pripao sestri. 'Znao sam je češće viđati kad je živjela u roditeljskom stanu jer je prolazila uz moju kuću. Uglavnom se kretala prema jednom trgovačkom lancu i nikud drugdje ne izlazi. Sad je dugo ne vidim jer se preselila u bakinu kuću', rekao je obiteljski poznanik.

Navodno rijetko dolazi do pekarne ili obližnje trgovine te se uglavnom šeće sama s djecom ili s njima i nevjenčanim suprugom. O njemu se ne zna puno, osim da je svojedobno radio kao zaštitar, kao i da je bio na uvjetnoj kazni zbog sprečavanja službene osobe u obavljanju dužnosti.

  • +4
Aleksandra Grdić Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

Kako navode susjedi, prima dječji dodatak i naknadu za rodiljski za najmlađe dijete. U zadnje vrijeme su je, prema izvoru bliskom njezinim roditeljima, pogodile obiteljske tragedije. Nedavno joj je preminuo otac i još neki članovi uže obitelji.

Podsjetimo, nakon što je osvojila titulu Miss Hrvatske sudjelovala je u mnogim domaćim i susjednim realityjima, a neko vrijeme imala i svoj vlastiti show koji se zvao 'Apsolutno Aleks'. Javnost ju je imala priliku gledati u kontroverznom srpskom showu 'Parovi' prije šest godina. No, nije dugo izdržala, iz showa je izašla jer joj je nedostajao sadašnji suprug s kojim je tada bila u vezi.

Bila je prva domaća misica koja je pozirala za Playboy i to dva puta - prvi put nakon što je postala Miss Hrvatske te tri godine poslije nakon što je povećala grudi kod estetskoga kirurga.