PRAVA MISTERIJA

Skinula je vjenčani prsten, u prodaju stavila kuću: Razvodi li se i Cate Blanchett?

21.02.2024 u 11:00

Bionic
Reading

Nakon što već mjesecima nije viđena sa suprugom, počelo se šuškati da je braku holivudske glumice Cate Blanchett došao kraj

Nakon što se pojavila na ovogodišnjoj dodjeli nagrada BAFTA bez vjenčanog prstenja, novinari su zbrojili dva i dva te se počelo sve glasnije šuškati da je braku 54- godišnje Cate Blanchett i četiri godine starijeg scenarista Andrewa Uptona došao kraj.

Umjesto da na ruci ima svoj prsten od bijelog zlata s dijamantom, australska glumica odabrala je glomazan smaragdni primjerak, a na dodjelu je stigla bez supruga.

A onda su mediji 'pogledali unatrag' pa su primijetili da Cate nije nosila vjenčani prsten ni na eventu koji je 6. veljače održan u njujorškom Muzeju moderne umjetnosti, a pratnja joj je bio kolega Ethan Hawke, ali ni u listopadu 2023. na reviji Stelle McCartney, tijekom pariškog Tjedna mode.

Cate Blanchett i Andrew Upton Izvor: Profimedia / Autor: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Inače, supružnici, koji su u braku od 1997. godine, posljednji su put zajedno viđeni u kolovozu prošle godine, tijekom obiteljskog odmora na Ibizi, a ovog su mjeseca u prodaju stavili i svoju kuću u Melbourneu.

Od 2015. Cate i Andrew s djecom žive u Velikoj Britaniji, gdje su kupili još nekoliko nekretnina. Tijekom braka dobili su trojicu sinova, Dashiella (22), Romana (19) i Ignatiusa (16) te kćer Edith (8).