atraktivna PIJANISTICA

Lijepa Uzbekistanka koja je nastupala s Hauserom vratila se u Hrvatsku

30.06.2023 u 11:48

Bionic
Reading

Lola Astanova je jedna od najpoznatijih svjetskih pijanistica koja osim svojim talentom osvaja i nesvakidašnjom ljepotom

Domaćoj publici je poznata po suradnji sa Stjepanom Hauserom, a rado posjećuje našu zemlju.

Ovaj put je bila u Makarskoj i to kao zvijezda večeri na WTA teniskom turniru Makarska Open

Slavna uzbekistanska pijanistica Lola Astanova osim nastupa u Marakrskoj, odradila je i snimanje na Biokovu za svoj novi spot.

Otkrila je da bi, da se ne bavi glazbom bila vizažistica. Voli make-up i redovito prati trendove i proizvode na tržištu te 99 posto slučajeva sama sebe šminka. Mnogo putuje, pa najviše živim na cesti, ali njezin službeni dom je na Floridi. Smatra da je to najbolja zemlja u Americi u smislu ekonomije, vremenskih prilika, pa i mogućnosti putovanja.

Svoju majku je istaknula kao najbliskiju osobu u životu. 'Imam nekoliko prijatelja s kojima sam uvijek u kontaktu i kojima se uvijek radujem. Na slavu gledam sa zahvalnošću, no s dozom humora... Ne uzimam sebe preozbiljno i želim ostati uravnotežena i mirna osoba, a ne lice s naslovne strane zaokupljeno samo sobom. U mojoj profesiji slava dolazi kad dostignete određeni stupanj uspjeha, ali to ne znači da je ono što radim važnije od onog čime se bavi liječnik, vatrogasac ili profesor', izjavila je za Slobodnu Dalmaciju.

U Hrvatskoj joj se, otkrila je, sviđaju priroda, more, planina. Uživala je u gastronomskim delicijama iz mora, ali ono što ju je najviše oduševilo su toplina i gostoljubivost ljudi koje je sretala. To su uspomene koje nosi iz Makarske.

  • +3
Lola Astanova Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/PIXSELL