PUBLIKA JEDVA DOČEKALA

Gibonni i Lola Astanova spektakularno otvorili teniski turnir u Zadru: Novak Đoković rasplesao se u prvom redu

20.06.2020 u 08:14

Bionic
Reading

Nakon višemjesečne pauze od zabava, koncerata, izlazaka i druženja mnogi su jedva čekali prvi priliku za okupljanje u većem broju. Zadarski teniski turnir Adria Tour prava je prilika za to. Spektakularno otvorenje odradili su, kako je i najavljeno, Gibonni i atraktivna Lola Astanova. U publici je među veselijima bio tenisač Novak Đoković

Zlatan Stipišić Gibonni bio je zvijezda je prve večeri teniskog megaspektakla Adria Tour koji se od 19. do 21. lipnja održava na posebno izgrađenom stadionu na ŠC Višnjik u Zadru.

Čast da otvori zabavni dio turnira pripala je i zgodnoj pijanistici Loli Astanovi, koju smo inače mogli vidjeti uvijek u društvu našeg violončelista Stjepana Hausera na bini.

  • +6
Koncert Gibonnija i Lole Astanove Izvor: Pixsell / Autor: Marko Dimic/PIXSELL

Dobra atmosfera, opušteni tonovi opisu su ugodne večeri u Zadru kojoj se veselila mnogobrojna publika i obožavatelji tenisa. Svojim hitovima poput ‘Mirakul’, ‘Hodaj’, ‘Sreća’ i ‘Oprosti’, splitski glazbenik kojeg domaća publika obožava, držao je sve na nogama, a onda je na binu stigla Lola u bijeloj pripijenoj kombinaciji.

Mnogima je izgleda nedostajao zabave u mjesecima koji su sada iza nas, a kada su zbog pandemije koronavirusom, stala sva veća okupljanja i uslijedila karantena.

  • +14
Novak Đoković sa suprugom na koncertu Izvor: Pixsell / Autor: Marko Dimic/PIXSELL

Vrlo dobro raspoložen, u prvim je redovima, plesao i pjevao u glas sve Gibinne pjesme tenisač Novak Đoković. Na zabavnom dijelu događaja uživao je u društvu tenisačica Donne Vekić i Olge Danilove te brata Đorđea koji su koja je također uživali u ritmovima splitskog kantautora. Vidješi ga u publici, brojni obožavatelji nisu krili oduševljenje svojim teniskim idolom, te su odmah požurili ovjekovječiti taj trenutak.

U jednom trenutku poznati sportaš popeo se na pozornicu, na opće oduševljenje publike, organizatora i zgodne Lole Astanove.