candice bergen

Sjećate li se serije 'Murphy Brown'? Evo kako danas izgleda glavna glumica

24.05.2017 u 06:29

Bionic
Reading

Punih deset godina snimala popularni sitcom 'Murphy Brown'. Glumeći novinarku britkog jezika, stekla je simpatije televizijskih gledatelja diljem svijeta, a njezin talent prepoznala je i struka, koja ju je za tu ulogu nagradila s pet Emmyja i dva Zlatna globusa

Ona je američka glumica i bivša manekenka, koja na policama brižno čuva čak pet statua nagrada Emmy te dva Zlatna globusa, a sve zahvaljujući ulozi koja ju je proslavila 1988. godine - onoj u slavnom sitcomu 'Murphy Brown'. Ta serija, koju je snimala punih deset godina, prikovala je mnoge uz male ekrane, a ženi britkog jezika rijetko je tko znao pravo ime. Svi su je zvali po liku iz serije - Murphy Brown.

  • +2
Candice Bergen Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nakon što je serija otišla u povijest, Candice Bergen nastavila je i dalje snimati punim tempom, sve do 2006. godine kada ju je moždani udar usporio. Ali tek nakratko.

U to vrijeme, kada je proživjela moždani, Candice nije željela o tome nikome govoriti te je uzela tek dva tjedna slobodnog od snimanja ABC-eve serije 'Bostonsko pravo' kako bi se oporavila. O svemu je progovorila tek nakon šest godina, otkrivši da i dalje ima problema s pamćenjem.

Candice Bergen danas ima 71 godinu te i dalje snima televizijske serije i filmove, no izgledom je gotovo neprepoznatljiva. 

Serija 'Murphy Brown' Autor: Youtube