dražesni pupoljci svibanjski

Evo kako danas izgledaju zvijezde hit serije s početka 90-ih

18.04.2017 u 06:40

Bionic
Reading

Iako se emitirala samo dvije godine, i to od 1991. do 1993. godine, serije 'Dražesni poljupci svibanjski' i danas se svi rado sjećaju. Upravo je ta serija otvorila mnoga vrata lijepoj glumici Catherine Zeta-Jones, ali i ostalim glumcima istoimene serije

Ako ste jučer, 17. travnja, upalili RTL Kockicu, zasigurno ste se iznenadili, ali i sa sjetom prisjetili nekih drugih vremena, jer je upravo na tom programu krenulo repriziranje kultne britanske serije 'Dražesni pupoljci svibanjski'.

Priča prati obitelj Larkin i njezin život na farmi smještenoj u idiličnoj engleskoj grofoviji Kent, tijekom druge polovice pedesetih godina.

Najpoznatije ime u seriji zasigurno je lijepa glumica Catherine Zeta-Jones, kojoj su 'Dražesni pupoljci svibanjski' i uloga kćeri Mariette otvorili sva vrata. Danas živi svoj američki san sa suprugom, glumcem Michaelom Douglasom, i njihovo dvoje djece - Carys i Dylan.

Kao glava obitelji Larkin, u seriji se našlo još jedno poznato televizijsko lice. Popularni Del Boy iz 'Mućki' i inspektor Frost iz serije 'Frostov pristup', Sir David Jason danas je jedan od najvećih i najpriznatijih britanskih televizijskih glumaca.

U ulozi njegove supruge i majke sedmero djece, našla se njemačko-velška glumica Pam Ferris. Danas 68-godišnja glumica, osim uspješne televizijske i filmske karijere, vrlo je tražena i u kazališnom svijetu.

I za kraj, priča ne bi bila potpuna bez poreznika Cedrica Charltona, koji od Sidneya Larkina želi naplatiti porez, no na kraju se zaljubi u njegovu najstariju kćer Mariette i zbog nje ostane živjeti na farmi. Njega je u seriji odlično utjelovio Philip Franks, 61-godišnji engleski glumac i kazališni redatelj.

Promotional photo shoot for Rocky Horror Show 2013 #benforster #daniharmer #philipfranks #rockyhorroruk

Objavu dijeli Ben Forster Base (@benforsterbase)