neprepoznatljiva

Evo kako danas izgleda Hurem iz serije 'Sulejman Veličanstveni'

04.04.2017 u 10:22

Bionic
Reading

Svjetsku slavu stekla je ulogom u popularnoj turskoj sapunici, no 33-godišnja Meryem Uzerli više nije nimalo nalik popularnoj Hurem, liku koji je glumila. Crvenu kosu odavno je obojila u plavo, a svoj život podredila je svojoj trogodišnjoj kćeri Lari

Turska glumica njemačkog porijekla Meryem Uzerli proslavila se ulogom u popularnoj seriji 'Sulejman Veličanstveni'. Tada je bila prepoznatljiva po svojoj crvenoj kosi i silno se borila da na sve načine osvoji Sulejmana, kojeg je glumio Halit Ergenc. Na kraju joj je to i uspjelo, no u privatnom životu i nije imala toliko sreće.

❤️🌹❤️💤💤💤🎈❤️....

Objavu dijeli meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem)

Meryem je u stvarnom životu plavuša. Iako se i dalje bavi glumom, nakon 'Sulejmana Veličanstvenog' više i nije postigla toliki uspjeh. Centar svijeta joj je kći Lari, koju je dobila s bivšim zaručnikom, turskim burzovnim mešetarom Canom Atesom, koji ju je ostavio dok je bila trudna i pobjegao iz Turske s 20 milijuna dolara.

Danas je u vezi milijunašem Alpom Özcanom, vlasnikom tvrtke za iznajmljivanje luksuznih jahti, koji se zbog nje preselio u Berlin.

💤🎈❤️😘....

Objavu dijeli meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem)

🚗🚕🚙❤️... 😘 #riyadh @wojoohbeauty

Objavu dijeli meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem)