NEKAD I SAD

Ovako je prije 14 godina izgledao trener koji Hrvate dovodi u top formu

Mario Mlinarić

Mario Mlinarić

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo/RTL Televizija

Nekoliko godina mlađi i istog osmijeha, tako bi se najbolje opisale fotografije Marija Mlinarića otprije 14 godina, kada se pojavio na medijskoj sceni. Što god je radio, uvijek se trudio da s time poveže svoju najveću ljubav - onu prema sportu - a sada je napokon dobio priliku raditi u showu kakvog još nije bilo u Hrvatskoj, 'Život na vagi', u kojem pomaže ljudima s prekomjernom težinom da skinu kilograme

Punih 14 godina prošlo je otkako se pojavio na malim ekranima. Iako se posljednjih godina malčice povukao iz javnog života te zbog novog života u Opatiji, koji je započeo sa suprugom Bojanom i djecom, uživa u nekim drugim stvarima, mnogi su se oduševili kada je upravo Mario Mlinarić predstavljen kao jedan od trenera u reality showu 'Život na vagi', u kojem ljudima s velikim problemima s prekomjernom težinom pomaže u skidanju kilograma.

Kako bi ostvario svoj san i školovao se, Mario Mlinarić sudjelovao je u reality showu 'Farma' na Novoj TV, 'Fear Factoru' na RTL-u, na HTV-u je vodio glazbene emisije, a okušao se i kao glumac u televizijskim sapunicama 'Zabranjena ljubav', 'Najbolje godine' i 'Zakon ljubavi'.

Iako godine čine svoje, Mario Mlinarić imao je sreću, ili dobre gene, da se nije puno promijenio, a jedina je razlika u dužini kose.

 • +11
 • +8

Mario Mlinarić nekad i sad

Izvor: Cropix / Autor: Srđan Vrančić

Komentari čitatelja 4

Prikaži sve
 • sauron19

  03.07.2017 15:50

  mario mlinaric

 • sauron19

  03.07.2017 15:53

  if only i could

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi