DRUGO DIJETE U OBITELJI

Širi se obitelj Stipe Miočića: U obitelj stiže sin, a poznato je i kako će ga nazvati

03.03.2021 u 11:35

Bionic
Reading

Američki borac hrvatskih korijena sprema se 27. ožujka braniti UFC-ov pojac u teškoj kategoriji protiv Francisa Ngannoua, a uoči tog meča stigla je dodatna doza adrenalina. Naime, njegova će obitelj postati brojnija za jednog člana. Supruga Ryan Marie na ljeto će roditi njihovo drugo dijete

'Sretan sam što objavljujem da će naš sin debitirati na ljeto 2021. godine', pohvalio se Stipe Miočić na Instagramu uz prigodnu grafiku, fotografiju kćeri s majicom na kojoj piše 'velika sestra' te snimku s ultrazvuka. Na njegovu objavu odmah je reagirala njegova supruga Ryan Marie te poručila: 'Tatin sin. Momčad testosterona'.

Stipi i njegovoj voljenoj Ryan-Marie s kojom je u braku od lipnja 2016. prije tri godine rodila se Meelah Clarie koja će uskoro dobiti brata. Sportaš je još ranije govorio da će sina, ako ga ikada dobije, nazvati Blaž po svome pokojnom djedu.

Stipe na stražnjem dijelu noge ima istetoviran povijesni hrvatski grb i oduvijek veličao svoje hrvatsko podrijetlo. U izgovaranju nekih riječi njegovog 'materinjeg' jezika moglo ga se čuti tek u vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji. Više puta je posjetio Hrvatsku, a životna želja mu je - boriti se u Lijepoj našoj. Posljednji put je bio u ringu u kolovozu prošle godine kada je po drugi put zaredom pobijedio Daniela Cormiera te ga poslao u mirovinu.

  • +8
Stipe Miočić vs Daniel Cormier Izvor: Profimedia / Autor: Hans Gutknecht / Zuma Press / Profimedia