LIJEPA SPLIĆANKA

'Sirena': Jelena Rozga ponovno je oduševila svoje brojne obožavatelje 'morskim' izdanjem

10.09.2021 u 20:36

Bionic
Reading

Iako se polako približavamo kalendarskoj jeseni, zgodna Jelena Rozga svoje je fanove razveselila prizorima s plaže

Popularna glazbenica ne krije koliko su joj u globalnoj pandemiji nedostajali nastupi i svirke, s velikim je veseljem dočekala povratak na pozornicu u uvjetima 'novog normalnog'.

Tijekom pandemije redovito je putem društvenih mreža komunicirala sa svojim brojnim fanovima, a atraktivna Splićanka koja je u kolovozu proslavila 44. rođendan, objavila je na svojem Instagram profilu fotografiju na kojoj pozira u moru koja je izazvala opću euforiju među njezinim obožavateljima.

'Find me in the waves', poručila je Jelena pozirajući na plaži.

U bijeloj haljini na preklop, Jelena je izgledala očaravajuće, a mokra kosa i dramatično naglašene oči zaokružili su ovo 'morsko' izdanje popularne glazbenice.

Komplimenti su se samo nizali jedni za drugim: 'Divna', 'Najljepša', 'Sirena', 'Nestvarna si'.

Iako nikad ne objavljuje fotografije u kupaćem kostimu, Jelena je nedavno fanove iznenadila fotografijom u kratkom topu i donjem dijelu zelenog bikinija.

  • +2
Jelena Rozga Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

'Sretna nedjelja', poručila je tad kratko zgodna pjevačica, a Anita Dujić, Nina Badrić, Nika Turković odmah su reagirale s oduševljenim komentarima. Naravno i mnogi Jelenini sljedbenici su je obasuli brojnim lajkovima.