NIJE IM LAKO

Sin Anne Heche emotivno se oprostio od majke: 'Nadam se da je slobodna od boli. Mama volim te'

13.08.2022 u 09:25

Bionic
Reading

Američka glumica Anne Heche preminula je nakon što su je iskopčali s aparata, a nakon strašne nesreće koju je doživjela prije tjedan dana. Brojni kolege i prijatelji oprostili su se od nje na društvenim mrežama, a emotivnu je poruku pred milijunima poslao i njezin stariji sin Homer

Obitelj glumice Anne Heche, koja je prošli tjedan doživjela strašnu nesreću, potvrdila je da je isključena s aparata za održavanje života. Tužnu vijest prenijela je većina svjetskih medija, a javnost je poslala ogromnu količinu podrške njezinim najbližima, a ponajviše sinovima Homeru i Atlasu koje je dobila s nekadašnjim partnerima. Stariji sin Homer sada se javno oprostio od majke i poslao emotivnu poruku koja je mnoge dodatno rastužila.

'Danas smo moj brat Atlas i ja izgubili mamu. Nakon šest dana nevjerojatnih emocionalnih promjena ostao sam s dubokom tugom. Nadam se da je moja mama slobodna od boli i počinje istraživati ono što volim zamišljati kao njezinu vječnu slobodu. Tijekom proteklih šest dana obitelj, tisuće prijatelja i obožavatelja otvorili su mi svoja srca. Zahvalan sam na njihovoj ljubavi, kao i na podršci mog tate Coleya i moje maćehe Alexi, koji su moja stijena tijekom ovog vremena. Počivaj u miru, mama, volim te, Homer', prenio je Dedline.

Podsjetimo, 20-godišnjeg Homera preminula je glumica dobila s nekadašnjim partnerom Coleyem Laffoonom, dok je 13-godišnjeg Atlasa dijelila s bivšim partnerom Jamesom Tupperom.

Heche je sa svojim nasljednicima bila vrlo bliska i često ih je vodila na brojna javna događanja, a njihovih zajedničkih fotografija nije nedostajalo ni na javnom Instagram profilu slavne glumice.