EMOTIVNA OBJAVA

Oproštaj od nekadašnje ljubavi: Ellen DeGeneres oglasila se nakon što je Anne Heche isključena s aparata

12.08.2022 u 21:22

Bionic
Reading

Slavna komičarka oglasila se dirljivim riječima na društvenim mrežama nakon što se saznalo da je njezina nekadašnja partnerica preminula nakon što je isključena s aparata

'Ovo je tužan dan. Anninoj djeci, obitelji i prijateljima šaljem svu svoju ljubav', napisala je Ellen DeGeneres na svom Twitter profilu.

Prije nekoliko dana Ellen je otkrila da s Anne Heche nije komunicirala. Nakon što je glumica stradala u nesreći, komičarka je viđena u izlasku s prijateljicom, a tom su je prilikom novinari upitali je li se u međuvremenu čula s Heche, s kojom je bila tri godine. 'Ne čujem se s njom. Nismo u kontaktu više pa ne znam kako je. Naravno da joj želim sve najbolje. Ne želim da itko bude povrijeđen', izjavila je DeGeneres.

Podsjetimo, DeGeneres i Anne 90-ih su bile najpoznatiji lezbijski par u Hollywoodu, a često su punile i medijske stupce što je zasjenilo Hechinu karijeru. Htjele su se vjenčati jednom kada istospolni brak postane legalan u Vermontu. Godine 2000. godine su objavile da se razilaze. Šuškalo se da je razlog njihovog prekida bio snimatelj Coleman 'Coley' Laffoon s kojim je Heche ubrzo nakon raskida s komičarkom prohodala. Kasnije se par vjenčao, a nakon pet i pol godina su se razveli.

Navodno je glumica ostavila muža zbog kolege Jamesa Tuppera. U prosincu 2008. je njezin predstavnik potvrdio da je glumica trudna s njihovim prvim djetetom. Ni njihov brak nije potrajao budući dasu se razveli 2018. godine.

  • +5
Anne Heche Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia