SRETNI I ZALJUBLJENI

Šime Vrsaljko se oporavlja od operacije: Ovo je njegova najveća utjeha

11.03.2019 u 10:48

Bionic
Reading

Bek hrvatske nogometne reprezentacije i madridskog Atletica sredinom sredinom veljače u Belgiji podvrgnut je u operaciji lijevog koljena zbog koje će zbog koje će dugo izbivati s travnjaka. No svoj oporavak Šime Vrsaljko iskoristit će na najbolji mogući način, u Zadru u krugu svojih najmilijih. Nakon što se poslije zahvata javio da poruči kako je sve prošlo dobro, fanove je sada odlučio počastiti fotografijom s voljenom ženom

Na crno bijeloj fotografiji Matea i Šime Vrsaljko izgledaju sretno i zadovoljno, pozirajući u elegantnom i svečanom izdanju. Fanovi su ih kao i uvijek do sad počatili raznim komentarima. Najviše je bilo onih koji su nogometašu poručili da se brzo oporavi iako je bilo onih koji su simpatičnog Šimu kritizirali da je objavio već viđenu, staru fotografiju.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2) on

'U pauzi koja mi slijedi postoji jedna super stvar, a to je da ću biti puno više sa sinom i suprugom. Gledam Brunu svaki dan kako raste, uživam u svakom trenutku pored njega, njegov smijeh odmah mi liječi svaku ranu i podiže raspoloženje', izjavio je nogometaš nedavno za Sportske novosti.

View this post on Instagram

💑

A post shared by Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2) on

Šime Vrsaljko i Matea Kedžo zajedno su od srednjoškolskih dana, a vjenčali su se prije dvije godine. Samozatajna crnka nema profile na društvenim mrežama. Posvećena je njihovom 9-mjesečnom sinčiću Bruni kojeg su krstili početkom siječnja.

View this post on Instagram

❤️🤣

A post shared by Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2) on

  • +22
Šime i Matea Vrsaljko Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL