PREUZELA VODITELJSKU PALICU

Show može početi: Marijana Batinić ove će sezone voditi popularni 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'

21.09.2021 u 13:55

Bionic
Reading

Jedno od najpoznatijih RTL-ovih lica, Marijanu Batinić, gledatelji će moći pratiti u dosad neviđenoj ulozi – u ulozi voditeljice omiljene kulinarske emisije, čija je deveta sezona u pripremi

Trenutno traju prijave za novu sezonu jednog od najpopularnijih kulinarskih showova u zemlji, a s RTL-a su otkrili i da je došlo do male promjene. Ove je sezone voditeljska palica dodijeljena dugogodišnjoj RTL-ovoj voditeljici Marijani Batinić, koja je u svojoj karijeri vodila mnogobrojne emisije, no prvi će puta raditi na kulinarskom showu.

Ovo je zaprav i njezin povratak na male ekrane, godinu dana nakon što je rodila drugu kćerkicu, Rozu. 'Radujem se novoj ulozi. Gledateljima je to jedna od omiljenih emisija, kao i mom suprugu te kćeri. Inače, među najdražim voditeljskim angažmanima su mi upravo ovakvi formati i sigurna sam da ću uživati u društvu kulinarskih virtuoza. Imam osjećaj da ćemo na snimanjima učiti jedni od drugih. Kandidati koji dolaze su kulinarski potkovani, a i ja imam iskustva u kuhinji, tako da me raduje razmjena informacija, pa i gastronomskih tajni.

Marijana Batinić Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL

A tu su i Klemenčić, Pažanin i Špiček - tri kulinarska znalca, odavno uspješno realizirani u svojim područjima te itekako iskusni kad je u pitanju rad pred kamerom. Pažanin mi je prijatelj, imamo tu splitsku vezu, sa Špičekom sam surađivala na nekim kulinarskim radionicama, a Željku sam upoznala i ima divnu energiju. Nadam se da će me toplo primiti u svoj krug strogoće, sarkazma, velikog znanja, ali i iskrene želje da kandidate nešto nauče i u njima probude prave kuhare', rekla je Marijana Batinić i dodala kako vjeruje da će se uklopiti u već uhodanu ekipu na setu.

Kao i u prethodnim sezonama, stručni žiri u sastavu Željke Klemenčić, Ivana Pažanina i Tomislava Špičeka i u nadolazećim će nastavcima biti zaduženi za kušanje, komentiranje i ocjenjivanje jela svih kuhara amatera koji će samostalno ili u paru stati pred kamere i prezentirati svoje specijalitete.