KARLA BATINIĆ

Marijana Batinić ne može sakriti ponos zbog mlađe sestre: 'Neću ti više glumiti mamu, javno obećavam'

  • Autor: N. Sa.
  • Zadnja izmjena 21.09.2021 10:22
  • Objavljeno 21.09.2021 u 10:08
tportal

Izvor: Cropix / Autor: DAMJAN TADIC / CROPIX i Instagram

Na Instagramu se omiljena televizijska voditeljica, Splićanka Marijana Batinić pohvalila uspjehom mlađe sestre. Naime Karla Batinić, koja je slika i prilika starije sestre, diplomirala je, zbog čega cijela obitelj ne može sakriti sreću

Marijana Batinić nikada nije krila koliko je bliska s mlađom sestrom Karlom iako je starija od nje čak 18 godina. Zbog nevjerojatne sličnosti, ali i istog modnog izričaja, rijetki su oni koji ne moraju dva puta pogledati fotografiju da odgonetnu o kojoj je sestri Batinić zapravo riječ.

No kada je riječ o karijeri, krenule su različitim putovima. I dok se Marijana Batinić još u davnim danima zaljubila u medije, točnije u televiziju kao medij, njezina sestra odlučila se za studij na Pomorskom fakultetu u Splitu, na kojem je upravo i diplomirala.

Karla Batinić

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Fotografije sa svečanog dana podijelila je i Marijana Batinić na svom Instagram Storyju te se pohvalila lijepom sestrom, koja je za ovu prigodu odjenula ružičasto odijelo. Uz nju su pozirali roditelji, ali i brat Darko, a Marijana je sestri uputila i duhovitu poruku. U njoj stoji:

'Neću više žugat ni glumit mamu, javno obećavam, a na IG-u nitko ne laže.'