Pokazala atmosferu sa slavlja

Marijana Batinić i Matej Pašalić krstili su svoju djevojčicu kojoj je jedna od kuma bila poznata Hrvatica

23.08.2021 u 10:50

Bionic
Reading

Televizijska zvijezda i njezin suprug, marketinški stručnjak Matej Pašalić proteklog vikenda krstili su kćerkicu Rozu koja će uskoro proslaviti prvi rođendan

Marijana Batinić presretna je zbog važnog dana u životu svoje mezimice koja je umjesto jedne kume imala – dvije. Jedna od njih je Viktorija Rađa, bivša pjevačica i Miss Dalmacije, a druga Maja Batarelo, njihova dugogodišnja prijateljica.

Voditeljica se na Instagramu pohvalila s nekoliko fotografija i video snimaka (na jednoj se moglo vidjeti i da se uhvatila mikrofona) nakon crkvenog obreda. Samo kratko je obznanila sa svijetom 'Krstili smo Rozu'. Naravno, dobila je hrpu čestitaka od razne ekipe među kojima su bile i Marija Husar Rimac, Bojana Gregorić Vejzović, Ana Gruica Uglešić, Lana Klingor Mihić.

Krštenje je održano na istom seosokom gospodarstvu u Sinju, gdje je Batinić prije šest godina krstila i danas 6-godišnju kćer Enu (kojoj su povjerili zadatak da odabere ime mlađoj sestri). Podsjetimo, Splićanka je malenu Rozu rodila sredinom rujna prošle godine.