STVARNOST BEZ ŠMINKE I FILTERA

Urnebesna čestitka Marijane Batinić maloj Rozi: 'Bolje da nemaš dokaze o tome kako ti je mama izgledala za prvi rođendan'

17.09.2021 u 19:56

Bionic
Reading

'Koliko ljubavi i veselja stane u jednu godinu...', kaže u rođendanskoj čestitci za prvi rođendan svoje Roze naša voditeljica Marijana Batinić, ali u podužoj objavi na Instagramu bez šminke i filtera opisuje sasvim uobičajen dan jedne mame, kojega je ipak drugačije zamišljala

Zanimljivu čestitku svojoj mlađoj kćeri, Batinić počinje priznanjem da je njezin rođendan dočekala 'krepana', a potom kreće ispovijest koju mogu razumijeti samo roditelji mališana.

'U želji da sve bude savršeno izgorile smo i ja i jedna torta. Nisam ti pronašla tu savršenu haljinicu dugih rukava za proslavu nego ćeš na kraju ići u hlačama, nisam ti stigla kupiti rođendanske svjećice, neočišćenu sam ribu preko noći ostavila van frižidera, kasnila sestru ti odvesti u školu...', nabraja Batinić što je na Rozin veliki dan sve pošlo po zlu.

'I šećer na kraju - šećer u prahu je završio na podu (a nisam kupila nove vrećice za usisavač, jer u našem Zagrebu i široj okolici ne postoje adekvatne za naš model, pa ću očito morat kupit novi)', piše u svojoj urnebesnoj čestitci Batinić, pa nastavlja u vedrijem tonu.

STAJLIŠ VODITELJICA

Vožnja u besprijekornom stajlingu: Marijana Batinić plijenila pozornost na glavnom zagrebačkom trgu

Pogledaj galeriju

'Ali sve je to nevažno nakon jednog pogleda na tebe. Koliko ljubavi i veselja stane u jednu godinu... Koliko osmijeha u 365 dana! Hvala ti što plešeš s nama i što si naš dom odabrala da odzvanja tvojim smijehom. Sretan ti rođendan, voli te mama', šalje emotivnu poruku svojoj mezimici Marijana i za kraj ostavlja još malo slatke gorčine.

'P.S. Planirala sam i snimiti neku idiličnu fotku s tobom, ali bolje da nemaš dokaze o tome kako ti je mama izgledala za prvi rođendan. I naš stan također', zaključuje duhovita voditeljica.