U VELIKOM INTERVJUU

Shakira prekinula šutnju i po prvi put javno progovorila o teškom raskidu s Piqueom

21.09.2022 u 17:49

Bionic
Reading

O šokantnom raskidu sa španjolskim nogometašem nakon 12 godina ljubavi i dvoje djece, kolumbijska pop zvijezda odlučila je po prvi put javno progovoriti, no ne i o novoj vezi zvijezde Barcelone s 12 godina mlađom Španjolkom Clarom Chijom Marti

Za listopadsko izdanje američkog časopisa Elle, 45- godišnja Kolumbijka iskreno je progovorila o raskidu veze sa zvijezdom Barcelone s kojom ima dvojicu sinova, devetogodišnjeg Milana i sedmogodišnjeg Sashu.

'Oh, stvarno je teško razgovarati o ovome, pogotovo jer je ovo prvi put da u intervjuu govorim o ovoj situaciji. Povukla sam se u tišinu i pokušavala sve procesuirati. Hm, i da, teško je govoriti o tome, pogotovo zato što još uvijek prolazim kroz to, i zato što sam u javnosti i zato što naša razdvojenost nije kao obična razdvojenost. I tako je bilo teško ne samo meni, nego i mojoj djeci. Nevjerojatno teško’, iskreno je priznala Shakira.

Pjevačica je nadalje otkrila kako je fokus javnosti na njezin privatan život vrlo teško pao njezinoj obitelji, koju je vijest o njezinu prekidu pogodila i bez dodatnog bombardiranja medija i obožavatelja.

'Dakle, teško je. Pokušala sam zaštititi svoju djecu od toga jer to mi je misija broj jedan u životu. Ali onda čuju glasine u školi od svojih prijatelja ili naiđu na neke neugodne vijesti na internetu i to ih sve jednostavno pogađa', objašnjava.

Sada već bivši par još je u lipnju najavio razlaz nakon desetak zajedničkih godina iako se tada činilo da Shakira nije željela prekid veze, no španjolski nogometaš ubrzo je sreću potražio s 23-godišnjom studenticom PR-a Clarom Chiom Marti.

Shakiru su upitali kada je shvatila da je njihovoj dugogodišnjoj vezi došao kraj, a na ovo pitanje, kao i na ono o novoj vezi uskoro bivšeg supruga, nije željela odgovoriti. 'Mislim da su ti detalji nekako previše privatni da bi ih dijelila s javnošću, barem ne u ovom trenutku kada je sve još svježe. Mogu samo reći da sam sve što sam mogla uložila u tu vezu i svoju obitelj’.

U velikom intervjuu za američko izdanje časopisa Elle, Shakira se osvrnula na život u Barceloni zbog suprugove nogometne karijere, umjesto preselljenja u SAD zbog vlastite.

'I tako je netko od nas dvoje morao uložiti taj napor i tu žrtvu. Svoju karijeru ubacila sam u drugu brzinu i došla živjeti u Španjolsku, podržati ga kako bi mogao igrati nogomet i osvajati naslove. I bila je to žrtva ljubavi. Zahvaljujući tome, moja su djeca mogla uživati u majčinoj prisutnosti, a s njima danas imam nevjerojatnu vezu koja je neraskidiva i koja nas održava živima. To je to i to je sve što mogu reći’, zaključila je slavna Kolumbijka.

Prema napisima španjolskih medija, Shakira i Gerard pokušavaju ostati prijateljima zbog svoje djece, unatoč napetom odnosu uslijed raskida kojim su ovog ljeta punili medijske stupce.

BIVŠI SUPRUŽNICI

Shakira i Gerard Pique sastali se s odvjetnicima: Kreće pravna bitka za skrbništvo nad sinovima

Pogledaj galeriju