FATALNA BAR REFAELI

Gerard Pique navodno nikada nije bio vjeran Shakiri; procurile informacije o njegovoj aferi s bivšom DiCaprijevom djevojkom

21.09.2022 u 14:42

Bionic
Reading

Nakon što je njegova veza sa studenticom Clarom postala službena, počele su isplivavati informacije iz prošlosti, a među njih spada i Piqueova navodna afera sa slavnom Izraelkom Bar Refaeli

Španjolski mediji i dalje se zabavljaju odnosom kolumbijske pjevačice Shakire i španjolskog nogometaša Gerarda Piquea, koji trenutno još uvijek dogovaraju detalje o skrbništvu nad njihovom dvojicom sinova, Milanom i Sashom.

A jedan od tamošnjih paparazza, Jordi Martin, na društvenim je mrežama tijekom vikenda iznio tvrdnje da Pique zapravo nikada nije ni bio vjeran Shakiri. Ako je vjerovati Martinu, Pique je još 2012. godine imao aferu s izraelskom manekenkom Bar Refaeli, koja je javnosti poznata i kao bivša djevojka Leonarda DiCaprija.

  • +5
Shakira i Gerard Pique Izvor: Profimedia / Autor: DAVID OLLER / ZUMA PRESS / PROFIMEDIA

U objavljenom videu paparazzo tvrdi kako ima zajedničkog prijatelja s Bar Refaeli koji mu je potvrdio da je manekenka često putovala u Barcelonu na tajne susrete s Piqueom.

U vrijeme tih susreta nogometaš je već bio u dvogodišnjoj vezi sa Shakirom i vrlo je vjerojatno ona već tada bila trudna s njihovim prvim djetetom, budući da je Milan rođen 22. siječnja 2013. godine.

'Prije nekoliko dana potrudio sam se da ova informacija dođe do osobe koja je iznimno bliska sa Shakirom. Nakon dugo vremena i istraživanja, napokon mogu potvrditi da je to bila javna tajna. Gerard Pique varao je Shakiru 2012. godine sa Bar Refaeli. Pričao sam s bliskim prijateljem Bar Refaeli, koji je i moj dugogodišnji prijatelj, a koji mi je potvrdio da je upravo nogometaš bio razlog čestih posjeta manekenke Barceloni', rekao je u video Martin.