liječenje glazbom

Shakira posvećuje 'posljednju pjesmu' Gerardu Piquéu na novom albumu

21.03.2024 u 19:25

Bionic
Reading

Shakira izdaje svoj prvi album nakon sedam godina. Pod nazivom 'Las Mujeres Ya No Lloran' ('Žene više ne plaču') ovaj album ponovo u fokus stavlja njezin prekid sa španjolskim nogometašem Gerardom Piquéom

Nerijetko Shakira svije strasti i nemire iskaže kroz stihove, a nakon prekida s Gerardom Piquéom koji nije prošao neprimijećeno, kolumbijska umjetnica još uvijek ima što za reći. Ovog tjedna objavila je potpuno novi album, prvi u sedam godina, pod nazivom 'Las Mujeres Ya No Lloran' ( 'Žene više ne plaču'). Među pjesama na njemu jedna je izravno upućena nogometašu s kojim dijelila život dvanaest godina.

Pjesma koju je posvetila Gerardu Piquéu nosi naziv 'Ultima', a riječi teksta su: 'S vremenom ćeš sigurno požaliti / I jednog ćeš se dana htjeti vratiti na moja vrata'. Tijekom intervjua za Sunday Times pjevačica se povjerila da još nije potpuno izrazila svoje emocije.

'Osjećam sam da je još nešto tamo, da mi je zapelo u grlu, i da to moram izreći (...) ali nadam se da je ovo posljednja pjesma koju pišem o tome, i za njega ,' kaže ona.

Prethodno je Shakira već podijelila svoju gorčinu kroz nekoliko pjesama posvećenih prekidu s Piquéom, a sve pjesme su postale hitovi. Pjevačica je prvo objavila Monotonia , zatim Te Felicito , a nakon toga Music Sessions vol.53 i TQG.

  • +3
Shakira Izvor: EPA / Autor: CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH

Liječenje glazbom

Od prekida sa španjolskim nogometašem 2022. godine, kojeg se optužuje za nevjeru, Shakira kaže da je u glazbi pronašla snagu da ponovno stane na noge. 'Morala sam se na neki način ponovno izgraditi, tako što sam pokupila kosti s poda i sve ih spojila. A ljepilo koje je sve to držalo bila je glazba ', rekla je za Sunday Times.

U intervjuu za Sunday Times nedavno je rekla i kako je godinama svoju karijeru ostavljala po strani, a sve zbog Gerarda Piquea. 'Dugo vremena stavljala sam svoju karijeru na čekanje kako bih bila uz Gerarda, a sve kako bi on mogao igrati nogomet', izjavila je kolumbijska pjevačica u intervjuu za Sunday Times. 'Bilo je tu puno odricanja zbog ljubavi.'

S novim albumom Shakira se oslobađa svoje patnje. Pjevačica je na Instagramu tako napisala: 'Pišući svaku pjesmu iznova sam gradila samu sebe. Pjevajući ih, moje suze su se pretvarale u dijamante, a moja ranjivost u snagu.'