DVIJE GODINE KASNIJE

Shakira iznenadila javnim priznanjem o Piqueu

17.03.2024 u 18:45

Bionic
Reading

Prošle su dvije godine otkako su slavna kolumbijska pjevačica i španjolski nogometaš iznenadili svijet priznanjem da je njihovoj ljubavi došao kraj, a Shakira je tek sada smogla snage da javno progovori o nekim stvarima

Iako su odavno krenuli dalje i nastavili sa svojim životima - on s djevojkom Clarom Chijom Marti, a ona sa sinovima Milanom i Sashom - pjevačica Shakira tek je sada odlučila u javnost iznijeti neke detalje iz svog života s nogometašem Gerardom Piqueom.

Kako je rekla, godinama je svoju karijeru ostavljala po strani, a sve zbog Gerarda Piquea. 'Dugo vremena stavljala sam svoju karijeru na čekanje kako bih bila uz Gerarda, a sve kako bi on mogao igrati nogomet', izjavila je kolumbijska pjevačica u svom novom intervjuu za Sunday Times.

'Bilo je tu puno odricanja zbog ljubavi.'

  • +3
Shakira Izvor: EPA / Autor: CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH

Podsjetimo, 47-godišnja Shakira i 10 godina mlađi Gerard Pique upoznali su se 2010. tijekom snimanja njezinog videospota za pjesmu 'Waka Waka (This Time for Africa)'. Tri godine kasnije dobili su sina Milana, a dvije godine nakon njega i Sashu.

Obitelj je živjela u Barceloni gdje je Gerard Pique igrao za istoimeni nogometni klub, a za to vrijeme Shakira je svoju karijeru zapostavila. Povremeno je radila kao vokalni trener u američkom 'The Voiceu', a 2017. izdala je i album 'El Dorado'. Fokus joj je svo to vrijeme bio na djeci i njhovom odgoju.

Da kreću svatko svojim putem objavili su u lipnju 2022. u zajedničkoj izjavi za medije, a sve se odigralo nakon što je Shakira doznala da Pique ima ljubavnicu. Riječ je bilo upravo o Clari Chiji Marti, koja je 20 godina mlađa od Shakire, a s kojom je danas nogometaš u vezi.