GDJE IMA DIMA...

Shakira i Drake 'ulovljeni': Pokušali diskretno napustiti istu zabavu, pa pokrenuli glasine

14.08.2023 u 11:04

Bionic
Reading

Nakon što su diskretno, u roku od nekoliko minuta razmaka, pokušali napustiti istu zabavu, Shakira i Drake potaknuli su glasine da između njih ima nešto više od tek prijatelja

Čini se kako se na svjetskoj glazbenoj sceni rađa nova ljubav. Nakon što su pokušali diskretno izaći s istog after partyja u ranim jutarnjim satima u West Hollywoodu, Shakira i Drake potaknuli su glasine o romansi.

Kako je otkrio očevidac za DailyMail, 46-godišnja Kolumbijka i deset godina mlađi kanadski reper u roku od samo nekoliko minuta, u 3 sata i 25 minuta ujutro, napustili su istu zabavu. Iako nisu usnimljeni zajedno, osmijeh na Shakirinom licu daje naslutiti da je napokon sretna.

Inače, otkako je njezinoj ljubavi s Gerardom Piqueom, s kojim ima dvojicu sinova, došao kraj, Shakirino ime stalno se veže uz slavne muškarce. Tako su već krenule glasine o navodnoj vezi s vozačem Formule 1, Lewisom Hamiltonom, ali i one da je na nju 'bacio oko' ni manje ni više nego Tom Cruise.

  • +2
Gerard Pique i Clara Chia Marti Izvor: Profimedia / Autor: David Oller / Zuma Press / Profimedia

Drake je samo još jedan u nizu muškaraca koji očito nije mogao odoljeti šarmu slavne Kolumbijke. A dok ona ne zna koga bi odabrala, njezin bivši partner, Gerard Pique, sve je ozbiljniji u svojoj vezi sa Clarom Chijom Marti, s kojom je nedavno započeo zajednički život i to u kući u kojoj je Shakira živjela po preseljenju u Španjolsku, dok je bila trudna s njihovim prvim sinom.