'I što ćemo sad?'

Severina reagirala na Milanovićevu izjavu: 'Hvala što ste shvatili da se ne radi o meni, nego o mom djetetu'

26.01.2024 u 21:31

Bionic
Reading

Severina je na društvenim mrežama reagirala na izjavu predsjednika Zorana Milanovića te uputila svoju poruku

Predsjednik Zoran Milanović u medijima je komentirao odluku Vrhovnog suda o poništenju presude Županijskog suda o zajedničkom skrbništvu Severine i Milana Popovića nad njihovim maloljetnim sinom.

'To traje devet godina, taj dječak je vjerojatno sijede već dobio. Devet godina… Ne znam kakvi su mu majka i otac, ali gdje su tu sudovi? Kome to predbaciti? Predsjedniku Vrhovnog suda? On tu ništa ne može. Ne znam možda Ustavnom sudu? To je ozbiljna tema, ali nećete je čuti od Plenkovića,' poručio je Milanović.

Sada je pjevačica je reagirala na tu Milanovićevu izjavu te je na društvenim medijima objavila video njegova obraćanja medijima uz komentar: 'Poštovani Predsjedniče, nije devet godina, 11 godina to traje. Hvala što ste shvatili da se ne radi o meni, nego o mom djetetu. I da je to poigravanje sustava s jednim djetetom više od desetljeća - bešćutno. Oduzima mu se pravo na bezbrižno djetinjstvo i pravo na dom. I na kraju, hvala na brizi, nema dijete još sijedih. I nije poludio… ali i Vi morate shvatiti da je upravo vijeće Vrhovnog suda ovo vratilo na presudu iz prvog stupnja. I što ćemo sad? Kažu, pravda uvijek pobijedi na kraju, a bilo bi bolje da je pobijedila na početku,' istaknula je pjevačica.

  • +10
Severina Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL

Podsjetimo, početkom ovog tjedna dogodio se dramatičan preokret u borbi za skrbništvo nad njihovim sinom kada je Vrhovni sud ukinuo presudu Županijskog suda u Splitu koji je povrijedio Zakon o parničnom postupku. Prema odluci Milan i Severina više neće imati zajedničko skrbništvo, što je 2021. odredio Županijski sud u Splitu, već se dijete opet vraća ocu. Nakon ove odluke brojni Hrvati i Hrvatice stali su u obranu naše pjevačice. U četvrtak je u Laubi održana i večer podrške za Severinu, a na društvenim mrežama brojne poznate osobe poslale su joj podršku. Na dodjeli nagrade Cesarica u prijenosu uživo, Severini su podršku poslali i Prlja iz Leta 3 te Gibonni.