značajan pozdrav

Severina iz zračne luke poslala poruku: 'Ja odoh u Bosnu i Hercegovinu'

26.01.2024 u 17:51

Bionic
Reading

Severina je objavila Instagram Story koji je odmah privukao pažnju. Javila se iz zračne luke i otkrila da putuje u susjednu Bosnu i Hercegovinu te tu priliku iskoristila za slanje značajne poruku

Pjevačica, čija bitka za skrbništvo nad maloljetnim sinom posljednjih dana puni medijske stupce, javila se svojim prijateljima i obožavateljima, koji se ne ustručavaju javno joj dati podršku. Tako je Severina na Instagram Storyju objavila kratki video te se javila s aerodroma otkrivši kako putuje i Bosnu i Hercegovinu.

'Dragi moji, evo me na aerodromu dr. Franjo Tuđman, i ja odoh u Bosnu i Hercegovinu kao što svi 'naši dečki' bježe u Bosnu i Hercegovinu. Ali ja na bježim od nikoga, 'rekla je Severina te spuštajući sunčane naočale dodala: 'I'll be back' odnosno 'Vratit ću se', kutlnu rečenicu koju u filmu Terminator izgovara Arnold Schwarzenegger. Severina, naime, u BiH putuje jer ondje večeras ima koncert.

Podsjetimo, početkom ovog tjedna Vrhovni sud objavio je svoju odluku u slučaju borbe za skrbništvo nad maloljetnim djetetom pjevačice Severine i poduzetnika Milana Popovića, kojom je dijete vraćeno da živi s ocem. Najnovija je odluka suda da se skrbništvo ponovno vraća ocu, stupila je na snagu odmah, neovisno o eventualnoj Severininoj žalbi. Tako je poništena odluka iz kolovoza 2021. koja je skrbništvo nad maloljetnim Aleksandrom podijelila 'po pola' između majke Severine Vučković i njezina bivšeg partnera, srbijanskog poduzetnika Milana Popovića.

Nakon što je objavljena nova presuda o Severininom sinčiću Aleksandru, pola se Hrvatske diglo na noge. Brojna poznata lica na društvenim mrežama javno su dali podršku Severini i njezinom sinu, a Gibonni je to učinio i tijekom dodjele nagrade Cesarica.

  • +10
Severina Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL