ISKRENA ISPOVIJEST

Severina progovorila o svom strahu: 'Bojim se da ću biti ostavljena, napuštena'

tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Čikotić/Pixsell

Pjevačica je gostovala na slovenskoj televiziji te je otkrila detalje iz svog privatnog života. Progovorila je o tome što želi promijeniti na sebi, za čime žali i što joj je najveći strah, govorila o 'sukobu' s Jadrankom Kosor, a dotaknula se Severina i dva skandala koja su joj uvelike utjecala na život – videouratka s jahte i borbe za skrbništvo nad sinom

Severina Kojić gostovala je u utorak navečer emitiranom intervjuu za RTV SLO s novinarkom Vesnom Milek. Govorila je o privatnom životu te je otkrila mnoštvo manje poznatih pojedinosti. Voditeljici je već na početku otkrila da je kao djevojčica bila sramežljiva i da nije puno govorila, a da ni danas ne voli govoriti o sebi.

'Teško mi je govoriti o sebi, to nisam nikad naučila. Meni su se stvari iz privatnog života uvijek činile suvišne na pozornici. Zato sam i intervjue smatrala suvišnima', rekla je pjevačica te je napomenula da je možda vrijeme da bude malo otvorenija.

Krajem svibnja prvi put na društvenim mrežama progovorila je o bitki za skrbništvo nad sinom Aleksandrom te je nakon godina šutnje javnosti rekla što doista misli o svojoj bivšoj ljubavi Milanu Popoviću i teškim trenucima koje je proživjela zbog njega. Rekla je kako je 'teško u tim trenucima ostati pribran, ali da se trudila'.

'Jedino što možete kad nema zrele komunikacije među ljudima je ignorirati to. Mislim da je zrela komunikacija uvijek moguća i uvijek treba na njoj raditi, no nekim ljudima je potrebno manje, nekima malo više vremena. Vrijeme uvijek odradi svoje. Dok ne dođe dobro vrijeme, moram proći kroz neke stvari koje su loše', izjavila je.

Trud i rad na sebi je, poručila je Severina, jedini put prema sreći. Izjavila je da je shvatila kako je ključ u mijenjaju uzorka ponašanja koje je naslijedila od svojih roditelja.

'Mislim da se budimo s teškim mislima, a mislim da se treba buditi s lijepim mislima. Ništa nam se neće desiti, samo nas strah tjera da se ponašamo tako kako se ponašamo. Svi smo mi djeca nesretnih roditelja. To je lako ispravljivo ako čovjek počne raditi na sebi, ako uključi svjesnost i prihvati odgovornost. To je zrelost. Prije sam to odbijala jer sam mislila da sam odrasla, ali ustvari uopće nije tako. U zrelosti isto tako možeš biti zaigran', tvrdi pjevačica.

Voditeljica je inzistirala na priči o 'sukobu' s Jadrankom Kosor, no pjevačica je rekla da to nije bio sukob. 'Super je uvijek boriti se za druge, za sebe malo teže', kaže Severina.

Na možda najintimnije pitanje 'koji je vaš najveći strah?' otkrila je kako strah od javnog sramoćenja za nju ne postoji jer je taj dio proživjela kada je procurio njezin videouradak s jahte. O pričama da je taj video sama objavila rekla je: 'Bar bih se našminkala da sam to mislila objaviti.'

Otkrila je čega se najviše boji.

'Najveći strah mi je onaj od ostavljanja, od napuštanja, i čini mi se da sam se uvijek trudila, čak i nauštrb sebe, zadržati ljude samo da ne budem ostavljena', priznala je.

  • +7
  • +4

Severina

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!