uspjela je!

Severina može slaviti: Sud uklonio privremenu mjeru

07.07.2017 u 14:39

Bionic
Reading

Županijski sud u Splitu donio je odluku kojom je prihvaćena žalba Severine Kojić te uklonjena privremena mjera kojom je odlučeno da majka ne smije vidjeti dijete više od 200 dana godišnje

Glasnogovornik Županijskog suda u Splitu Damir Romac za Slobodnu Dalmaciju potvrdio je da je predmet bio na odlučivanju na sudu te je odluka i donesena. 'Spis je vraćen na Općinski građanski sud u Zagrebu', rekao je sudac Romac.

Ukinuta je mjera prema kojoj bi dječak jedan tjedan živio s majkom, a jedan s ocem. Tom mjerom je definirano da bi Aleksandar jedan tjedan u srpnju i jedan u kolovozu proveo s njom, a ostalo vrijeme s ocem. Splitska pjevačica tako 200 dana godišnje ne bi mogla biti sa sinom.

'Presudu nismo primili pa je još ne mogu komentirati. Ali ako je to točno, onda se time dokazuje da je istina sve što je Severina govorila. Severinina namjera je dobrobit njezina djeteta i na tome će ustrajati', poručio je za tportal Tomislav Petrović, Severinin menadžer.

'Kada sam išla pješke u srednju muzičku školu Josip Hatze, nju sam sretala svaki dan. Ona je bila moja prijateljica, saveznica, ona se zove božica Pravde. Hvala ti, moja ljubavi. Hvala svim ljudima na molitvama', poručila je Severina na svom Instagramu te izazvala opće oduševljenje svojih pratitelja. U dva sata nakon objave skupila je oko 10 tisuća lajkova.