zbog izjava na rtl danas

Severinin menadžer demantirao Milana Popovića

  • Autor: N.Sa
  • Zadnja izmjena 20.06.2017 21:18
  • Objavljeno 20.06.2017 u 21:17
Severina i Milan Popović

Severina i Milan Popović

Izvor: Screenshot / Autor: tportal

Priča oko bivših partnera Severine Kojić i Milana Popovića, zbog skrbništva nad petogodišnjim sinom Aleksandrom, dobiva svoj nastavak. Prvi javni istup u medijima, na ovu temu, splitska je pjevačica imala sinoć u emisiji RTL Direkt, da bi danas svoju verziju dao i srpski poduzetnik u emisiji RTL Danas. Na njegove izjave reagirao je i Severinin menadžer, Tomica Petrović, koji je medijima poslao demantij

Nakon što je srpski poduzetnik Milan Popović dao ekskluzivni intervju za RTL Danas, u kojem je donio svoju stranu priče, na njegove je izjave reagirao Severinin menadžer Tomica Petrović, koji je medijima poslao demantij.

Milan Popović

Milan Popović

Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot RTL

Objavljujemo ga u cijelosti.

'Nije istina da je Severinin intervju u emisiji RTL direkt bio pun neistina. Za sve što je Severina izrekla u toj emisiji postoje dokazi i svjedoci.

Nije istina da Popović ne želi potpuno skrbništvo nad djetetom. Da je tako, povukao bi tužbu podignutu u Srbiji u kojoj traži da joj se potpuno oduzme skrbništvo, a koju je ponovo podigao nakon dobivene privremene mjere, dana 09.05.2017.

Nije istina da Popović po privremenoj mjeri sutkinje Verice Nikić provodi sa djetetom pola vremena. Istina je da provodi preko 200 dana godišnje za koje vrijeme Severina ne može viđati dijete koje je s njom živjelo sretno punih pet godina, pa time i ne stoji da Severina zlonamjerno tumači sudsku presudu, upravo suprotno.

Također, nije istina da je tzv. princip po kojem dijete živi sa roditeljima pola - pola praksa u Europskoj uniji. To se vrlo lako može provjeriti.

Nije istina da Popović plaća Severini alimentaciju u iznosu od 75.000 kn. Popović plaća alimentaciju u visini od 15.000kn, a sve izjave o financiranju njenih poslovnih aktivnosti su u svrhu diskreditiranja Severine, jer ona od njega to nije tražila.

Također, nije istina da se Popović želi bilo šta dogovoriti sa Severinom. Njegovo viđenje dogovora je ispunjenje svih njegovih zahtjeva, koji su zapravo usmjereni na kontrolu majke. Pa on je protiv Severine i njenih bližnjih podigao preko 30 postupaka po raznim sudovima i konstantno ju blati po medijima. Zar to radi osoba koja se želi dogovoriti?'

Tomislav Petrović

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!