OSTAVIO SVE BEZ RIJEČI

Šestogodišnjak spasio sestru od pobješnjelog psa, ali je sam nastradao; njegova hrabrost oduševila je najpoznatije akcijske junake Hollywooda

17.07.2020 u 13:21

Bionic
Reading

Nakon što je priča o šestogodišnjem dječaku iz Wyominga, koji je stao ispred dvije godine mlađe sestrice kako bi je zaštitio od bijesnog psa, te je kao posljedicu njegovog napada zaradio čak 90 šavova po licu, obišla svijet, malenom Bridgeru Walkeru javio se i kapetan Amerike iz filmskog hita 'Osvetnici', kao i Hulk, Spiderman, Wolverine...

Zvijezda filma 'Osvetnici', poznat i kao kapetan Amerike, Chris Evans ostavio je bez riječi šestogodišnjeg Bridgera Walkera, dječaka iz Wyominga, koji je prošli tjedan spasio svoju dvije godine mlađu sestricu od napada njemačkog ovčara koji ih je napao. Maleni Bridger pokazao je neviđenu hrabrost i postavio se ispred psa kako on ne bi ozljedio njegovu sestru, no na kraju je on postao žrtvom psa bez nadzora.

Zbog ugriza po licu i tijelu 'zaradio' je oko 90 šavova, a iako je pretrpio teške ozljede, smogao je snage, primio sestru za ruku i odveo je na sigurno. Njegova hrabrost ostavila je sve bez riječi, pa tako i Chrisa Evansa, koji je odlučio snimiti video i poslati ga Bridgeru, a koji je dječakova teta objavila na Instagramu.

'Prijatelju, ti si pravi heroj i to što si ti napravio je nevjerojatno hrabro, tako nesebično i tvoja je sestra prava sretnica što upravo tebe ima za starijeg brata. Tvoji su roditelji zasigurno neizmjerno ponosni na tebe', govori Chris Evans pa nastavlja:

'Nastavi biti takav čovjek, ljudi kao ti su nam potrebni. Drži se! Znam da će ti oporavak biti težak, no na temelju onoga što sam vidio, mislim da ne postoji puno toga što bi te usporilo.' Dječak se, nažalost, zbog težine ozljeda, nije mogao nasmijati, no sreća se na njemu mogla vidjeti, osobito nakon što mu je kapetan Amerike poručio da će mu poslati orginalni štit iz filma.

Inače, nije Chris Evans jedini akcijski junak koji je stupio u kontakt sa šestogodišnjakom. Javio mu se i Mark Ruffalo, koji je glumio Hulka, Spiderman Tom Holland kao i Wolverin Hugh Jackman.

'Ja nisam 'Osvetnik', no znam kako izgleda superheroj kad ga vidim. Jedino što se mogu nadati da ću biti upola hrabra u životu, kao što si ti u svom', napisala mu je Anne Hathaway.