'KAPETAN AMERIKA'

Chris Evans pokazao da kavalirstvo nije mrtvo: Brzom reakcijom spasio Reginu King od pada

25.02.2019 u 17:52

Bionic
Reading

Ovogodišnja, poprilično dosadna, dodjela Oscara ipak će se po nekim stvarima pamtiti, poput brze reakcije glumca Chrisa Evansa, koji je pomogao svojoj kolegici, Regini King da ne ostane zapamćena kao jedna od glumica koja je pala usred dodjele najprestižnijih filmskih nagrada

Kada je Regina King, za ulogu u filmu 'If Beale Street Could Talk', proglašena najboljom u kategoriji sporedne ženske uloge, sve kamere u Dolby Theatru usmjerile su svoj fokus prema 48-godišnjoj glumici. Iznenađena i uzbuđena, krenula je prema stepenicama kako bi se uspela na pozornicu i preuzela zasluženu nagradu.

Trenutak nepažnje doveo je do toga da je Regina King stala na svoju bijelu haljinu s potpisom Oscara de la Rente i umalo pala. No, zahvaljujući brzoj reakciji 'Kapetana Amerike', glumca Chrisa Evansa, moguća katastrofa izbjegnuta je, pa milijuni gledatelja diljem svijeta nisu gledali njezin pad u izravnom prijenosu.

Šarmantni Chris Evans našao se u pravo vrijeme na pravom mjestu - ustao je sa svog sjedala u prvom redu, odmah do pozornice, Regina King čvrsto ga je primila ispod ruke i uz njegovu se pomoć uspela na pozornicu.

Društvene mreže ne prestaju pisati o tom trenutku oduševljeni 'superherojskim sposobnostima' slavnog glumca.

NAJPRESTIŽNIJI CRVENI TEPIH

Pogledajte sve haljine s glamurozne dodjele Oscara

Pogledaj galeriju