BEZ ZADRŠKE

Selena Gomez sasvim iskreno: ‘Svi moji bivši misle da sam luda’

08.09.2020 u 17:59

Bionic
Reading

Nakon što je još prije nekoliko godina u potpunosti okončala svoju turbulentnu vezu s pop pjevačem Justinom Bieberom, a koji se u međuvremenu vjenčao s Hailey Baldwin, Selena Gomez i dalje je sama

Pjevačica, koja je nedavno objavila svoj najnoviji album pod nazivom 'Rare', u svom je najnovijem intervjuu otkrila kako je njezin privatni, ljubavni život trenutno na pauzi.

'Pomalo je teško pronaći nekog dok si u karanteni', otkrila je Selena Gomez gostujući kod YouTube zvijezde Nikkie Tutorials, ali i dodala kako to ne znači da je to sad poziv muškarcima da ju izvedu van.

Selena Gomez Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'Pomalo je smiješno da pjevam pjesme u kojima kažem kako želim dečka i slično... no u stvarnosti ne mislim tako. Dečki, puno je posla s vama', dodala je.

28-godišnja pjevačica osim toga je otkrila i zanimljivost vezanu uz bivše dečke: 'Svi moji bivši misle da sam luda. No, ja se ne zamaram time.’

Osim s Justinom Bieberom, Selena je bila u vezi s Orlandom Bloomom, kao i The Weekndom, a šuškalo se i da se viđa s pjevačem One Directiona, Niallom Horanom, no on je to demantirao.