SRETNA I ZADOVOLJNA

Nakon pjevanja, glume i depresivnih razdoblja Selena Gomez pronašla je nešto u čemu istinski uživa: Pogledajte u čemu se sada okušala

  • Autor: N.B.
  • Zadnja izmjena 06.08.2020 12:53
  • Objavljeno 06.08.2020 u 12:53
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: HBO MAX / Planet / Profimedia

Svoju je karijeru započela još kao tinejdžerka u glazbenoj skupini ‘Selena Gomez & The Scene’, potom se progurala u Disney svijet, a ubrzo su je prozvali pop princezom. Talentirana glumica i pjevačica svoj je zvjezdani put gradila sve do ulaska u neke ozbiljnije godine. S 25 je završila na, po život opasnoj operaciji, a nakon toga upala u depresiju iz koje se dugo izvlačila. No, izgleda da je sada ponovno ona stara, a okrenula se i novim poslovnim izazovima

Turbulentan život mlade i talentirane glumice i pjevačice Selene Gomez proteklih je godina zabavljao javnost. Dok su joj se neki izrugivali, a drugi je žalili, Selena je činila sve kako bi se oporavila. Nakon zdravstvenih problema, upala je u veliku depresiju te nekoliko puta boravila u klinici za psihijatrijske smetnje.

Na putu ka ozdravljenju pomogli su joj samo najbliži prijatelji i obitelj koja joj nikada nije okrenula leđa. Danas nam ova 28-godišnjakinja pokazuje da je ponovno jaka i spremna za nove izazove.

Nakon glume i pjevanja, okrenula se onome što ju istinski ispunjava. Prihvatila je projekt HBO Max televizijske kuće te ćemo je uskoro moći gledati u kulinarskom showu ‘Selena + Chef’ koji se odvija upravo u njezinu domu. Naime, Selena će iz tjedna u tjedan ugostiti putem ekrana neke od velikih svjetskih chefova, a sve s ciljem kako bi naučila kuhati, u čemu pronalazi veliku strast.

Kroz niz humorističnih scena i pokušaja slavna brineta pokazat će nam kako je savladala napraviti omlet, očistiti hobotnicu, pripremiti kolače ili crème brulee.

Degustatori njezinih gastro delicija bit će prijatelji i obitelj koje će ugostiti u svojoj novoj kuhinji u luksuznom domu u Los Angelesu.

Milijuni Seleninih obožavatelja nestrpljivo čekaju početak emitiranja showa. U njemu će se ova zgodna glumica i pjevačica ponekad pojaviti dotjerana od glave do pete, dok će nekad imati prava kućna neugledna izdanja.