GODINE SU SAMO BROJ

Seksi baka Balkana: Neda Ukraden 70. rođendan proslavila fotkom u kupaćem kostimu

16.08.2020 u 18:18

Bionic
Reading

Pjevačica je odavno zaradila nadimak 'seksi bake' zahvaljujući svom mladolikom izgledu kojeg je u povodu 70. rođendana odlučila proslaviti fotografijom u kupaćem kostimu i objavom novoga singla za svoje brojne fanove

Uz fotografiju u bijelom modelu kupaćeg kostima, kojom je ponovno dokazala da su godine samo broj, Neda Ukraden iskoristila je priliku kako bi se svojim kolegama i fanovima zahvalila na mnogobrojnim čestitkama u povodu okruglog, 70. rođendana, a sve njih osim fotografijom u kupaćem kostimu odlučila je počastiti objavom novoga singla naziva 'Za pravu ljubav'.

'Ljubi vas i voli vaša Neda', napisala je Ukraden ispod najnovije fotografije na Instagramu, a njezina vojska fanova i ovoga puta iskoristila je priliku da pohvali njezin besprijekoran izgled, zahvali na brojnim hitovima i čestita 70. rođendan.

Krajem lipnja voditelju Daliboru Petku Neda je priznala kako je zaljubljena. U igri u koju ju je 'uvalio' simpatični voditelj Neda je odgovarala sa jesam ili nisam pa je na pitanje je li zaljubljena odgovorila potvrdno.

No detalje nije željela otkriti. Ostala je tajanstvena i dodala: 'O tome više u sljedećoj emisiji, to be continued', našalila se pjevačica.