nema ni gram silikona

Neda Ukraden: 'Žena može biti lijepa, a da nije plastična, operirana lutka'

11.01.2020 u 23:14

Bionic
Reading

Pjevačica je do sada više puta pričala na temu plastične kirurgije i isticala kako nikada nije otišla pod nož te da je njezina mladolikost stvar genetike. Iako se mnogi dive njezinom izgledu u 69. godini, u mladosti je, priznala je Neda Ukraden, plakala zbog izgleda svog lica

'Nemam u sebi ni gram silikona. Postoji kraljevski piling i tretman koji prakticiram godinama, svakih šest mjeseci. Čini mi se da mi on odgovara i da se rezultat vidi', izjavila je Neda Ukraden za Kurir i dodala da je od majke naslijedila izražene jagodice, tako da nije imala potrebe za dodavanjem filera u lice.

'Bog mi je dao ovakvu građu i lice. Kad se samo sjetim koliko sam plakala zbog toga kada sam bila mlađa, a sada sam presretna. Stalno sam se žalila mami zašto mi je podarila okrugle obraze umjesto da budem duguljasta i mršava. Sad mi je drago što imam takve jagodice i takvo lice, pa nisam morala ništa da pumpam niti da korigiram', kaže Neda.

'Ja sam dokaz da se i u poznim godinama može izgledati mlado i njegovano. Žena može biti lijepa, a da nije plastična, operirana lutka', poručila je najseksi baka Balkana.

Na njezinim nastupima još uvijek je više žena nego muškaraca, što je, rekla je veseli.

'Od žena kada dobijem kompliment, to nije kao kad muškarac kaže: 'Dobra si riba'. Uvijek je iskreniji, jer svaka žena zna koliko je teško da se izgubi samo tri kilograma, da se zategne ruka, noga, napravi frizura... I koliko je teško zapravo izgledati lijepo i njegovano, posebno ako uzmemo u obzir tempo kojim živimo', poručila je Neda.