USUSRET 70. ROĐENDANU

Neda Ukraden priznala je da je zbog ljubavi radila svakakve gluposti te otkrila da je zaljubljena

22.06.2020 u 22:38

Bionic
Reading

Pjevačica Neda Ukraden nerad progovara o svom ljubavnom životu, no voditelju Daliboru Petku otkrila je da je zaljubljena. Uskoro će proslaviti 70. rođendan, a kada se osvrne na svoj ljubavni život može reći da je svojevremeno zbog ljubavi radila sve i svašta

Iako će u kolovozu proslaviti 70. rođendan, Neda Ukraden uživa punim plućima. Pjevačica jedva čeka da se stanje s pandemijom primira pa da se vrati svojim koncertima i uveseljavanju publike. Proteklih mjeseci je kao i većina svijeta provela u izolaciji i, kako priznaje, nije joj bilo lako.

'Bolje mi to ne spominji. Jako sam se uplašila i za sebe i za druge, jer sam neposredno prije proglašenja izvanrednog stanja imala tri velika koncerta s tisućama ljudi, grljenjima i fotografiranjima. Spakirala sam kofer i otišla u kćerkin stan, sama u stanu, bila sam sama na cijelom katu. Ali sam to vrijeme iskoristila za pisanje memoara i stigla sam do Olimpijade u Sarajevu', otkrila je pjevačica.

Voditelju Daliboru Petku priznala je da je zaljubljena. U igri u koju ju je 'uvalio' simpatični voditelj Neda je odgovarala sa jesam ili nisam pa je na pitanje je li zaljubljena odgovorila potvrdno.

No detalje nije željela otkriti. Ostala je tajanstvena i dodala: 'O tome više u sljedećoj emisiji, to be continued', našalila se pjevačica.

Neda će na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama nastupiti s pjesmom 'Za pravu ljubav', a kad je već bilo razgovora o ljubavi, pjevačica je otkrila nešto i na tu temu, prisjetivši se starih ljubavi i svega što je za ljubav činila.

'Ma radila sam svakakve budalaštine i gluposti. Čovjek cijelog života želi tu veliku ljubav, kasnije se ispostavi da to nije baš tako. Ja sam se za čovjeka kojeg sam voljela naputovala, nalazili smo se na aerodromima u Frankfurtu, Chicagu, Stuttgartu, Zagrebu… Tisuće kilometara sam prolazila i imala osjećaj da se topi ono staklo ispred nas. I kad prođe vrijeme vidjela sam da je to bio balon u mojoj mašti. Ali dok je trajalo, bilo je lijepo', rekla je pjevačica.

Pjevačica nerado govori o svom ljubavnom životu, no prije nešto manje od tri godine se u emisiji IN Magazin osvrnula na raspad braka s pokojnim redateljem Milanom Bilbijom, s kojim je dobila kćer Jelenu.

'Jako mu je smetala količina moje slave i način na koji sam ja na sve to reagirala. Smatrao je da sve to škodi našoj vezi, da mi kuća treba biti prioritet, da nemam što tražiti po turnejama... Uvijek se kaže da iza uspješnog muškarca stoji žena, a vidite, iza uspješne žene obično stoji jedan razoren brak, vlastiti najčešće', rekla je tada Neda.