MADŽAR I DOJČINOVIĆ

Savjetnik Kolinde Grabar-Kitarović o vezi s poznatom dizajnericom: ‘Ne mogu ništa komentirati, ali ni demantirati’

12.10.2019 u 20:26

Bionic
Reading

Tomislavu Madžaru na poslovnom planu ide odlično, a sudeći prema najnovijim glasinama ruže mu cvjetaju i na ljubavnom

Već gotovo godinu dana šuška se da su Tomislav Madžar, poduzetnik i savjetnik predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, i jedna od naših najpoznatijih dizajnerica Aleksandra Dojčinović u ljubavnoj vezi. Kako navodi Slobodna, par je već godinu dana u vezi, a njihova je ljubav postala neka vrsta javne tajne.

  • +6
Tomislav Madžar Izvor: Pixsell / Autor: Filip Kos

‘Ne mogu ništa komentirati, ali ni demantirati’, rekao je kroz smijeh Madžar za 24sata. Ranije je pak pričao ovo, što objašnjava trenutno stanje tajnovitosti: ‘Privatni, odnosno obiteljski život uvijek sam držao dalje od javnosti, tako će biti i ubuduće. Iako sve moje poslovne aktivnosti oduzimaju puno vremena, nastojim odvojiti vrijeme za obitelj i prijatelje te ga što kvalitetnije provesti s njima’, kazao je u intervjuu za Express.

Liječnik i poduzetnik, 39-godišnji Tomislav Madžar, uz to što savjetuje predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović i razveseljava bolesnog zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića plišanim medvjedićima, najviše je zaokupljen razvojem privatnog biznisa. Njegova poliklinika Vaš pregled u nešto manje od dvije godine rada povećala je promet za četiri puta, a broj zaposlenika s dvoje skočio je na 25.

O Tomislavu Madžaru pisali smo više puta.

Povezivalo ga se s Tomislavom Karamarkom, navodilo kao agenta pjevača Halida Bešlića, njegova obrana doktorske disertacije pretvorila se u okupljanje mnogih poznatih imena, čak su prije tri godine i svjetski mediji pisali o Madžaru nakon što ga je legendarni Arsenalov menadžer Arsen Wenger zamijenio sa španjolskim trenerom Unaijem Emeryjem.