VRAĆA SE U SERIJU

Sarah Jessica Parker prekinula šutnju i rekla što uistinu misli o povratku Kim Cattrall

20.06.2023 u 08:35

Bionic
Reading

Iako je glavna zvijezda serija 'Seks i grad', i njegovog nastavka 'I tek tako...', do sada šutila oko svađe s jednom od kolegica na setu, što je kulminiralo odlaskom Kim Cattrall, Sarah Jessica Parker sada je odlučila reći sve

Još su dva dana ostala do nove sezone serije 'I tek tako...', a korisnici streaming platforme HBO Max prvog će dana moći vidjeti čak dvije epizode.

A ono što svi s nestrpljenjem iščekuju je povratak Kim Cattrall, u ulozi Samanthe Jones. Iako je isprva govorila kako se zbog loših odnosa s ostalim kolegicama - Sarah Jessicom Parker, Kristin Davis i Cynthiom Nixon - više neće vratiti omiljnoj ulozi, svoju riječ na kraju je ipak pogazila.

'I tek tako...' trailer 2. sezone Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Prema pisanju nekih stranih medija, riječ je tek o sceni u kojoj Carrie Bradshaw telefonski razgovara sa Samanthom Jones, a ista je, navodno, dio posljednje epizode koja bi trebala poslužiti kao teaser za treću sezonu. Valja napomenuti da treća sezona još uvijek nije službeno potvrđena, stoga ćemo tek vidjeti kako će se sve to odviti.

  • +6
Kim Cattrall kao Samantha Jones Izvor: Profimedia / Autor: A3390 Kay Nietfeld / DPA / Profimedia

No, vratimo se na ono što sve zanima - odnos Sarah Jessice Parker i Kim Cattrall, koje već dugi niz godina nisu u dobrim odnosima. Iako je do sada šutila o njihovom odnosu, holivudska glumica sada je ipak odlučila reći što misli. Komentiravši povratak Samanthe i Aidana Shawa, kojeg glumi John Corbett, Parker je rekla:

'I TEK TAKO...'

[FOTO] Dizajnerske torbice, osvježavajući kokteli i nove priče o seksu: Evo kako izgleda na snimanju hit serije

Pogledaj galeriju

'Doista smo razmišljali o načinima na koje smo pristupili likovima koji nisu bili prisutni, načinima na koje smo pozvali glumce nazad. Bilo je stvarno zabavno i uzbudljivo i svakako nostalgično. Ali prvenstveno je bilo puno radosti.'

'i tek tako'

Jesu li ponovo skupa: Carrie Bradshaw i Aiden Shaw poljupcima razveselili obožavatelje kultne serije

Pogledaj galeriju

S druge strane, Kristin Davis, koja je utjelovila Charlotte York Goldenblatt, dala je jasno do znanja da epizodno pojavljivanje Kim Cattrall ne znači da su svađu ostavile po strani.

'Mislim da ponekad stvarno imate prijatelje u životu koji su jako različiti od vas. I mislim da je to sjajno. Zar ne? I mislim da je to ono što je bilo sjajno u vezi nas četiri, jer očito je Charlotte ponekad imala stvarno drugačiju perspektivu od Samanthe, Carrie i Mirande. Mislili smo da bi bilo zabavno za obožavatelje imati malo Samanthe jer znamo da im nedostaje, a ona je sjajan lik.'