obara s nogu

Sanja Vejnović uživa u ljetu i privlači poglede u bikiniju: Nitko ne može vjerovati da će u kolovozu proslaviti 59. rođendan

16.07.2020 u 21:03

Bionic
Reading

Kad su je svojedobno pitali što za nju znači pojam ljepote odgovorila je da je to zadovoljstvo sobom, onime kako živi i onime što radi. Po tko zna koji put na Instagramu je pokazala svoju zanosnu figuru, a oduševljeni pratitelji joj uvijek tepaju da izgleda kao djevojka

Jedna od najvećih hrvatskih ljepotica svih vremena, od početka srpnja boravi u morskim krajevima. Do sada je fanovima pokazivala uglavnom selfije, a sad se na radost muškog dijela pratitelja Sanja Vejnović pohvalila fotografijama s plaže. Oni se jednostavno nisu mogli nadiviti njezinoj besprijekornom izgledu.

Glumačka diva inače svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti i poprilično je samozatajna, stoga ne čudi što nije otkrivala više detalja o svojoj ljetnoj destinaciji no pretpostavlja se da ljetuje na jednom od svojih omiljenih otoka - Hvaru.

View this post on Instagram

More, o more!❤️#adriaticsea #sunnyday

A post shared by Sanjic (@sanjavejnovic) on

Podsjetimo, njezina bogata karijera traje dulje od četiri desetljeća i danas je jedno od omiljenih lica iz domaćih obiteljskih serija. karijeru počela s 14 godina u jugoslavenskim filmovima, a ubrzo su je otkrili turski redatelji i pozvali da zaigra u njihovim televizijskim spektaklima, nakon čega je naglo postala međunarodna zvijezda.