pokazala fotografiju

Sanja Vejnović o neugodnom iskustvu na ljetovanju: 'Osica me je počastila svojim ubodom'

03.08.2022 u 16:43

Bionic
Reading

Jedna od najvećih hrvatskih ljepotica svih vremena, glumačka diva posljednjih tjedana uživa u morskom ozračju. Ekipi koja je prati na Instagramu se javila iz Pučišća no ovog puta ne s baš najljepšom objavom

'Danas na putu prema plaži ugledam ambulantu i pomislim 'dobro je znati gdje je, nikada ne znaš kad će ti trebati' Pola sata kasnije dok sam plivala osjetim naglu bol u vratu', počela je svoju objavu Sanja Vejnović i nastavila:

'Osica me je počastila svojim ubodom. Kako sam alergična na ubode osa i pčela za pet minuta sam bila u ambulanti i dobila injekcije protiv alergije. Tako da se ne bum ugušila! Sve je dobro što se dobro svrši! C’est la vie!', poručila je glumica uz fotografiju na kojoj je može vidjeti mjesto uboda, ali i nenadmašna ljepota naše umjetnice kojoj su stigle brojne poruke podrške od fanova i prijatelja.

Inače, Sanja Vejnović je 2018. suočila se sa zahtjevnom operacijom slijepog crijeva u posljednji trenutak. Naime, glumica je bila na korak do opasne sepse, a liječnici su joj tada spašavali život.

  • +3
Sanja Vejnović Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX